Радоњић: Знамо атмосферу, али и квалитет Ефеса!

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић изразио је наду да ће његова екипа успети да превазидје све проблеме с којима се сусреће.

Кошарка 23.11.2016 | 12:45
Радоњић: Знамо атмосферу, али и квалитет Ефеса!
Кошаркаши Звезде отпутовали су за Истанбул, где их сутра очекује утакмица против Ефеса у деветом колу Евролиге.

"За изненађење тамо је потребно да играмо јако добро. Очекује нас тим који игра квалитетно, тренер је нов, направили су доста измена у тиму, свесни смо шта нас чека, и још путујемо без Луке Митровића. Оно што је добро у овој ситуацији је да Лука није теже повредјен, али одсуство сваког играча у оваквом ртиму утакмица за нас је тежак ударац, што значи да ћемо морати да дамо више од максимума да додјемо до изненадјења",рекао је Радоњић за клупски сајт.

"Ефес је екипа која има велики квалитет и која од нас захтева да будемо добри у оба прваца како би им парирали. Сва четири тима из Турске су изузетно јака, са огромним улагањима и са високим амбицијама. Амбијент који нас очекује тамо знамо да нам даје простора да се осећамо добро, али је на терену пуно квалитета", рекао је Радоњић.

"Ефес има много искусних играча, али и доста младих талентованих. Атлетиски изузетна екипа, играју снажно, имају могућност да користе тај квалитет на различите начине, и ми морамо да одговоримо томе на терену. Ипак, ово је само једна утакмица, тек девето коло",додао је он.

Звезда после осам утакмица има половичан учинак у Евролиги - по четири победе и пораза, док Ефес има три тријумфа и пет пораза.

Утакмица деветог кола Евролиге измедју Ефеса и Црвене звезде играће се у четвртак од 18.00.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар