Radonjić: Znamo atmosferu, ali i kvalitet Efesa!

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izrazio je nadu da će njegova ekipa uspeti da prevazidje sve probleme s kojima se susreće.

Košarka 23.11.2016 | 12:45
Radonjić: Znamo atmosferu, ali i kvalitet Efesa!
Košarkaši Zvezde otputovali su za Istanbul, gde ih sutra očekuje utakmica protiv Efesa u devetom kolu Evrolige.

"Za iznenađenje tamo je potrebno da igramo jako dobro. Očekuje nas tim koji igra kvalitetno, trener je nov, napravili su dosta izmena u timu, svesni smo šta nas čeka, i još putujemo bez Luke Mitrovića. Ono što je dobro u ovoj situaciji je da Luka nije teže povredjen, ali odsustvo svakog igrača u ovakvom rtimu utakmica za nas je težak udarac, što znači da ćemo morati da damo više od maksimuma da dodjemo do iznenadjenja",rekao je Radonjić za klupski sajt.

"Efes je ekipa koja ima veliki kvalitet i koja od nas zahteva da budemo dobri u oba prvaca kako bi im parirali. Sva četiri tima iz Turske su izuzetno jaka, sa ogromnim ulaganjima i sa visokim ambicijama. Ambijent koji nas očekuje tamo znamo da nam daje prostora da se osećamo dobro, ali je na terenu puno kvaliteta", rekao je Radonjić.

"Efes ima mnogo iskusnih igrača, ali i dosta mladih talentovanih. Atletiski izuzetna ekipa, igraju snažno, imaju mogućnost da koriste taj kvalitet na različite načine, i mi moramo da odgovorimo tome na terenu. Ipak, ovo je samo jedna utakmica, tek deveto kolo",dodao je on.

Zvezda posle osam utakmica ima polovičan učinak u Evroligi - po četiri pobede i poraza, dok Efes ima tri trijumfa i pet poraza.

Utakmica devetog kola Evrolige izmedju Efesa i Crvene zvezde igraće se u četvrtak od 18.00.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar