Родман дивљао по Калифорнији!

Возио погрешном страном ауто-пута, прети му затвор! Бивша НБА звезда и члан куће славних Денис Родман могао би да буде осуђен на двогодишњу затворску казну након што је оптужен за вожњу погрешном страном аутопута, изазивање судара, бежање са лица места и давање лажних информација полицији.

Кошарка 26.11.2016 | 15:15
Родман дивљао по Калифорнији!
Како је откривено у полицијским наводима, у раним јутарњим часовима 20. јула, Родман је возио кола у супротном смеру калифорнијског И-5 аутопута и том приликом нашао се очи у очи са "Седаном" који је био принуђен да скрене и удари у банкину у покушају да избегне чеони судар са возилом бившег кошаркаша.

Родман, седам пута најбољи скакач НБА шампионата и петоструки освајач истог, и то у два наврата са Детроитом 1989. и 1990. и три пута са Чикагом (1996-1998), наћи ће се пред судом 20. јануара 2017. године.

Осим кошаркашке прошлости Родман је познат и по тетоважама, пирсинзима, рекламама за водку и спортско клађење али и посетама лидеру Северне Кореје Ким Џон Уну за чији је рођендан организовао кошаркашки дуел између пензионисаних НБА звезда и националног тима ове земље.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар