Rodman divljao po Kaliforniji!

Vozio pogrešnom stranom auto-puta, preti mu zatvor! Bivša NBA zvezda i član kuće slavnih Denis Rodman mogao bi da bude osuđen na dvogodišnju zatvorsku kaznu nakon što je optužen za vožnju pogrešnom stranom autoputa, izazivanje sudara, bežanje sa lica mesta i davanje lažnih informacija policiji.

Košarka 26.11.2016 | 15:15
Rodman divljao po Kaliforniji!
Kako je otkriveno u policijskim navodima, u ranim jutarnjim časovima 20. jula, Rodman je vozio kola u suprotnom smeru kalifornijskog I-5 autoputa i tom prilikom našao se oči u oči sa "Sedanom" koji je bio prinuđen da skrene i udari u bankinu u pokušaju da izbegne čeoni sudar sa vozilom bivšeg košarkaša.

Rodman, sedam puta najbolji skakač NBA šampionata i petostruki osvajač istog, i to u dva navrata sa Detroitom 1989. i 1990. i tri puta sa Čikagom (1996-1998), naći će se pred sudom 20. januara 2017. godine.

Osim košarkaške prošlosti Rodman je poznat i po tetovažama, pirsinzima, reklamama za vodku i sportsko klađenje ali i posetama lideru Severne Koreje Kim Džon Unu za čiji je rođendan organizovao košarkaški duel između penzionisanih NBA zvezda i nacionalnog tima ove zemlje.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar