Мистерија Дукатијевог бокса: Да ли ће Стонер постати Лоренцова десна рука?!

Док Лоренцо ћути заветован уговором с Јамахом, из Дукатијевог табора стижу информације да би Стонер био права мера у гаражи шпанске ГП фурије.

Остали спортови 26.11.2016 | 14:45
Мистерија Дукатијевог бокса: Да ли ће Стонер постати Лоренцова десна рука?!
Обострана фасцинација, тако би се могао описати однос Хорхеа Лоренца и Кејсија Стонерапред званичан почетак њихове сарадње у Дукатију. Шпанац ипак мора да ћути, јер на то га бар до истека текуће године обавезују клаузуле из уговора са Јамахом. Ипак, у јавност су процуриле информације из стручног Дукатијевог штаба које говоре да би Лоренцоза сарадника могао да изабере управо Аустралијанца.

„Мој однос са Стонером је изванредан“, рекао је Лоренцо на шта се може додати да и изјава Ђиђија Далиње, првог човека Дукатија који намерава да Аустралијанцу понуди максималне услове прижељкујући уску сарадњу између њега и Хорхеа Лоренца.

Мото ГП аналитичари с тим у вези сматрају да је сарадња између Шпанца и Аустралијанца готово свршена ствар. То би могло бити тако, али засад из Дукатија нема званичне потврде да ће Стонер постати званично први човек у боксу Хорхеа Лоренца.

„Било би интересантно, чак одлично да њих двојица буду заједно у гаражи. С тим се у потпуности слажем, али засад нисмо званично преговарали о томе“, рекао је Далиња, остављајући причу отвореном.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар