Misterija Dukatijevog boksa: Da li će Stoner postati Lorencova desna ruka?!

Dok Lorenco ćuti zavetovan ugovorom s Jamahom, iz Dukatijevog tabora stižu informacije da bi Stoner bio prava mera u garaži španske GP furije.

Ostali sportovi 26.11.2016 | 14:45
Misterija Dukatijevog boksa: Da li će Stoner postati Lorencova desna ruka?!
Obostrana fascinacija, tako bi se mogao opisati odnos Horhea Lorenca i Kejsija Stonerapred zvaničan početak njihove saradnje u Dukatiju. Španac ipak mora da ćuti, jer na to ga bar do isteka tekuće godine obavezuju klauzule iz ugovora sa Jamahom. Ipak, u javnost su procurile informacije iz stručnog Dukatijevog štaba koje govore da bi Lorencoza saradnika mogao da izabere upravo Australijanca.

„Moj odnos sa Stonerom je izvanredan“, rekao je Lorenco na šta se može dodati da i izjava Điđija Dalinje, prvog čoveka Dukatija koji namerava da Australijancu ponudi maksimalne uslove priželjkujući usku saradnju između njega i Horhea Lorenca.

Moto GP analitičari s tim u vezi smatraju da je saradnja između Španca i Australijanca gotovo svršena stvar. To bi moglo biti tako, ali zasad iz Dukatija nema zvanične potvrde da će Stoner postati zvanično prvi čovek u boksu Horhea Lorenca.

„Bilo bi interesantno, čak odlično da njih dvojica budu zajedno u garaži. S tim se u potpunosti slažem, ali zasad nismo zvanično pregovarali o tome“, rekao je Dalinja, ostavljajući priču otvorenom.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar