Расвијетљено тешко разбојништво

Током акције "Типер" расвијетљено је једно од најбруталнијих разбојништава током које је украдена већа свота новца.

Република Српска 16.11.2016 | 14:10
Расвијетљено тешко разбојништво
Ријеч је о разбојништву које се догодило прошле године у Бањалуци када су нападачи упали у породичну кућу, претукли власнике и украли новац.

Незванично сазнајемо да се ради о случају бруталног премлаћивања и пљачке породице Травица крајем прошле године у бањалучком насељу Борик. Тројица разбојника тада су претукли власника фирме "Дим-дим" Душана Травицу и његову супругу Стеву у улици Раде Врањешевић. Током пљачке у кући је боравио њихов малољетним син.

Из МУП-а РС потврдили су раније да је акција усмјерена на расвјетљавању тешких разбојништава и убиства почињеног раније у РС. У овим активностима до сада је ухашено осам особа, а претреси су обављени на 12 локација на територији коју оперативно покрива ЦЈБ Бањалука.

У акцији учествују припадници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП РС и ЦЈБ Бањалука.

Извор: Мондо.ба

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ко фол

16.11.2016 13:14

Ајде наредба је замазати народу очи.Хапсите ал ситни криминал и народ мисли види види ради полиција.Ове велике лопурде не пипај,они нам требају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

б.лука

16.11.2016 14:27

Ај дебилу ти реци коју паметну

Name

ронилац

16.11.2016 15:27

Стварно си коњ ако мислис да овакве разбојнике не треба хапсити. Сутра кад би теби упали у куцу звао би полицију јел тако?

Name

АЛКАТРАЗ

16.11.2016 18:51

Ронилац: Па кога ће зват него полицију?.Што не значи да у тој истој полицији нема истих као и они који пљачкају,дали би требао по теби да зове КОНДУКТЕРЕ ,Жалосно је што народ нема повјерење у Плоцију јер доста се показало, да у њиховим редовима су они који не служе ономе чему би требали.100% Провјерено .,пријавим криминал ономе кога је и почино,односно помогао да се криминал направи.,и ШТА????.Појео Вук Магарца.