Rasvijetljeno teško razbojništvo

Tokom akcije "Tiper" rasvijetljeno je jedno od najbrutalnijih razbojništava tokom koje je ukradena veća svota novca.

Republika Srpska 16.11.2016 | 14:10
Rasvijetljeno teško razbojništvo
Riječ je o razbojništvu koje se dogodilo prošle godine u Banjaluci kada su napadači upali u porodičnu kuću, pretukli vlasnike i ukrali novac.

Nezvanično saznajemo da se radi o slučaju brutalnog premlaćivanja i pljačke porodice Travica krajem prošle godine u banjalučkom naselju Borik. Trojica razbojnika tada su pretukli vlasnika firme "Dim-dim" Dušana Travicu i njegovu suprugu Stevu u ulici Rade Vranješević. Tokom pljačke u kući je boravio njihov maloljetnim sin.

Iz MUP-a RS potvrdili su ranije da je akcija usmjerena na rasvjetljavanju teških razbojništava i ubistva počinjenog ranije u RS. U ovim aktivnostima do sada je uhašeno osam osoba, a pretresi su obavljeni na 12 lokacija na teritoriji koju operativno pokriva CJB Banjaluka.

U akciji učestvuju pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP RS i CJB Banjaluka.

Izvor: Mondo.ba

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Ko fol

16.11.2016 13:14

Ajde naredba je zamazati narodu oči.Hapsite al sitni kriminal i narod misli vidi vidi radi policija.Ove velike lopurde ne pipaj,oni nam trebaju.

ODGOVORITE
Name

b.luka

16.11.2016 14:27

Aj debilu ti reci koju pametnu

Name

ronilac

16.11.2016 15:27

Stvarno si konj ako mislis da ovakve razbojnike ne treba hapsiti. Sutra kad bi tebi upali u kucu zvao bi policiju jel tako?

Name

ALKATRAZ

16.11.2016 18:51

Ronilac: Pa koga će zvat nego policiju?.Što ne znači da u toj istoj policiji nema istih kao i oni koji pljačkaju,dali bi trebao po tebi da zove KONDUKTERE ,Žalosno je što narod nema povjerenje u Plociju jer dosta se pokazalo, da u njihovim redovima su oni koji ne služe onome čemu bi trebali.100% Provjereno .,prijavim kriminal onome koga je i počino,odnosno pomogao da se kriminal napravi.,i ŠTA????.Pojeo Vuk Magarca.