Коначно - Глас разума у Интеру...!

Заборављамо да смо Кутињу дали премало времена, доћи ће време за Габигола! "Говоримо о момку од 20 година, он не може сам да реши утакмицу", каже Пјеро Ауслио.

Фудбал 16.11.2016 | 15:00
Коначно - Глас разума у Интеру...!
Спортски директор Интера Пјеро Аусилио појаснио је ситуацију око статуса појединих играча за које се очекивало да ће бити у првом плану, а ту се посебно мисли на младог Бразилца Габријела Барбосу, популарног Габигола, који је летос дошао из Сантоса за 30.000.000 евра, али је одиграо свега 16 минута у дресу Интера ове јесени.

Челник Неразура сматра да ће тек доћи прави тренутак за бразилског нападача.

"Можда смо заборавили Кутиња и мало времена које му је пружено. Говоримо о момку од 20 године, он не може сам да реши утакмицу. Он мора много да ради, озбиљан је момак и његово време ће доћи, баш као и када су у питању Едер, Паласио и Јоветић", рекао је Аусилио.

Одмах након репрезентативне паузе следи градски дерби са Миланом (недеља 20.45) и то на тренерском дебију Стефана Пиолија.

"Дерби долази у правом тренутку, то је дефинитивно специјалан меч. Надам се да ће наша сезона од недеље кренути у правом смеру. Пиоли је добро помишљен избор и гаранција за будућнмост. Он има велу страст и у дербију ће донети још већу одлучност. Наш циљ је још увек Лига шампиона и учинићемо све да стигнемо тамо".

Уласком Сунинг групе у клуб постављени су највишо циљеви.

"Пројекат је почео у јуну, пре неколико година смо направили грешку, то не кријемо, али сад покушавамо да направимо прави посао. Можемо само боље, пројекат је амбициозан, али је потребно време и стрпљење", рекао је Аузилио.

Интер се после девет одиграних кола Серије А налази на разочаравајућој деветој позицији, али са још увек реалним изгледима да поправи тренутну ситуацију.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар