Konačno - Glas razuma u Interu...!

Zaboravljamo da smo Kutinju dali premalo vremena, doći će vreme za Gabigola! "Govorimo o momku od 20 godina, on ne može sam da reši utakmicu", kaže Pjero Auslio.

Fudbal 16.11.2016 | 15:00
Konačno - Glas razuma u Interu...!
Sportski direktor Intera Pjero Ausilio pojasnio je situaciju oko statusa pojedinih igrača za koje se očekivalo da će biti u prvom planu, a tu se posebno misli na mladog Brazilca Gabrijela Barbosu, popularnog Gabigola, koji je letos došao iz Santosa za 30.000.000 evra, ali je odigrao svega 16 minuta u dresu Intera ove jeseni.

Čelnik Nerazura smatra da će tek doći pravi trenutak za brazilskog napadača.

"Možda smo zaboravili Kutinja i malo vremena koje mu je pruženo. Govorimo o momku od 20 godine, on ne može sam da reši utakmicu. On mora mnogo da radi, ozbiljan je momak i njegovo vreme će doći, baš kao i kada su u pitanju Eder, Palasio i Jovetić", rekao je Ausilio.

Odmah nakon reprezentativne pauze sledi gradski derbi sa Milanom (nedelja 20.45) i to na trenerskom debiju Stefana Piolija.

"Derbi dolazi u pravom trenutku, to je definitivno specijalan meč. Nadam se da će naša sezona od nedelje krenuti u pravom smeru. Pioli je dobro pomišljen izbor i garancija za budućnmost. On ima velu strast i u derbiju će doneti još veću odlučnost. Naš cilj je još uvek Liga šampiona i učinićemo sve da stignemo tamo".

Ulaskom Suning grupe u klub postavljeni su najvišo ciljevi.

"Projekat je počeo u junu, pre nekoliko godina smo napravili grešku, to ne krijemo, ali sad pokušavamo da napravimo pravi posao. Možemo samo bolje, projekat je ambiciozan, ali je potrebno vreme i strpljenje", rekao je Auzilio.

Inter se posle devet odigranih kola Serije A nalazi na razočaravajućoj devetoj poziciji, ali sa još uvek realnim izgledima da popravi trenutnu situaciju.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar