Мутомбо, опет, није зарадио уговор у Партизану!

Фудбалер из Конга Андреа Мутомбо претходних недеља је тренирао са Партизаном и покушао да се наметне тренеру Марку Николићу, али ни други пут није задовољио.

Фудбал 14.11.2016 | 21:30
Мутомбо, опет, није зарадио уговор у Партизану!
Партизан ће, макар до зимског прелазног рока, остати на бројки од пет странаца.

Фудбалер из Конга Андреа Мутомбо, који је претходних недеља био на проби у Партизану, није успео да задовољи апетите Марка Николића и неће потписати уговор са црно-белима, пренеле су "Вечерње новости".

Овај 26-годишњак, који игра на позицији офанзивног везисте или левог крила, већ је једном био на проби у Партизану, такође када је Марко Николић био тренер, али ни тада, а ни сада није оставио нарочит утисак.

Мутомбо је добио прилику у последњих пола сата пријатељске утакмице са Видеотоном у Мађарској, коју је Партизан изгубио 1:0 (1:0), а нови уговор ће морати да заради у неком другом клубу. Спортски директор Ивица Илиев је навео да би сигурно потписао за црно-беле да је "домаћи играч", али пасош, због ограниченог броја странаца у Суперлиги, драстично мења разлику.

"Тешко је наћи и довести квалитетно појачање из иностранства. Лично, желим ниво више да од квалитетног играча, јер су ови који су пре њега дошли поставили стандарде. Када доведемо странца то што платиш једноставно мора да буде видљиво", казао је Ивица Илиев.

Ретки су они који су у Партизану прошли "пробу", па у скорије време навијачи Партизана памте Ламина Дијару и Давида Мангу, као и Данијела Марчету који се није дуго задржао у клубу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар