Mutombo, opet, nije zaradio ugovor u Partizanu!

Fudbaler iz Konga Andrea Mutombo prethodnih nedelja je trenirao sa Partizanom i pokušao da se nametne treneru Marku Nikoliću, ali ni drugi put nije zadovoljio.

Fudbal 14.11.2016 | 21:30
Mutombo, opet, nije zaradio ugovor u Partizanu!
Partizan će, makar do zimskog prelaznog roka, ostati na brojki od pet stranaca.

Fudbaler iz Konga Andrea Mutombo, koji je prethodnih nedelja bio na probi u Partizanu, nije uspeo da zadovolji apetite Marka Nikolića i neće potpisati ugovor sa crno-belima, prenele su "Večernje novosti".

Ovaj 26-godišnjak, koji igra na poziciji ofanzivnog veziste ili levog krila, već je jednom bio na probi u Partizanu, takođe kada je Marko Nikolić bio trener, ali ni tada, a ni sada nije ostavio naročit utisak.

Mutombo je dobio priliku u poslednjih pola sata prijateljske utakmice sa Videotonom u Mađarskoj, koju je Partizan izgubio 1:0 (1:0), a novi ugovor će morati da zaradi u nekom drugom klubu. Sportski direktor Ivica Iliev je naveo da bi sigurno potpisao za crno-bele da je "domaći igrač", ali pasoš, zbog ograničenog broja stranaca u Superligi, drastično menja razliku.

"Teško je naći i dovesti kvalitetno pojačanje iz inostranstva. Lično, želim nivo više da od kvalitetnog igrača, jer su ovi koji su pre njega došli postavili standarde. Kada dovedemo stranca to što platiš jednostavno mora da bude vidljivo", kazao je Ivica Iliev.

Retki su oni koji su u Partizanu prošli "probu", pa u skorije vreme navijači Partizana pamte Lamina Dijaru i Davida Mangu, kao i Danijela Marčetu koji se nije dugo zadržao u klubu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar