Трећи Србин у Челсију?!

У редове Плаваца наредног лета могао би да стигне Ненад Томовић, пише Дејли Стар.

Фудбал 14.11.2016 | 08:00
Трећи Србин у Челсију?!
Према писању Дејли Стара, додуше не најпоузданијег листа на свету, Ненад Томовић је на мети лондонског Челсија, односно Антонија Контеа! Плавци наводно разматрају овај трансфер за јануарски прелазни рок.

Прве опције Челсија су Леонардо Бонучи и Алесио Ромањоли, али Јувентус и Милан нису расположени да продају своје играче. Томовић би одговарао Плавцима јер може да игра у систему са три штопера на све три позиције.

Наш фудбалер је недавно продужио уговор са Виолом до 2020. године, а у Италији је од 2009. године откад је наступао за Ђенову, Леће и сада Фјорентину.

Челси и Фјорентина имају добар однос па смо тако већ сведочили трансферу Маркоса Алонса на Стамфорд Бриџ за 23.000.000 евра.

Томовић ће бити јефтинији, цена му се креће око 8.000.000 евра, пишу енглески медији. 

Томовић је у дресу Србије забилежио више од 20 наступа, али није добијао позиве за окупљања "орлова" откако је клупу преузео селектор Славољуб Муслин.

Можда ове зиме Бранислав Ивановић и Немања Матић добију још једног нашег играча у свлачионици. Формално је и Данило Пантић играч Плаваца, али он је констатно на позајмицама, тренутно у Ексцелсиору.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар