Treći Srbin u Čelsiju?!

U redove Plavaca narednog leta mogao bi da stigne Nenad Tomović, piše Dejli Star.

Fudbal 14.11.2016 | 08:00
Treći Srbin u Čelsiju?!
Prema pisanju Dejli Stara, doduše ne najpouzdanijeg lista na svetu, Nenad Tomović je na meti londonskog Čelsija, odnosno Antonija Kontea! Plavci navodno razmatraju ovaj transfer za januarski prelazni rok.

Prve opcije Čelsija su Leonardo Bonuči i Alesio Romanjoli, ali Juventus i Milan nisu raspoloženi da prodaju svoje igrače. Tomović bi odgovarao Plavcima jer može da igra u sistemu sa tri štopera na sve tri pozicije.

Naš fudbaler je nedavno produžio ugovor sa Violom do 2020. godine, a u Italiji je od 2009. godine otkad je nastupao za Đenovu, Leće i sada Fjorentinu.

Čelsi i Fjorentina imaju dobar odnos pa smo tako već svedočili transferu Markosa Alonsa na Stamford Bridž za 23.000.000 evra.

Tomović će biti jeftiniji, cena mu se kreće oko 8.000.000 evra, pišu engleski mediji. 

Tomović je u dresu Srbije zabiležio više od 20 nastupa, ali nije dobijao pozive za okupljanja "orlova" otkako je klupu preuzeo selektor Slavoljub Muslin.

Možda ove zime Branislav Ivanović i Nemanja Matić dobiju još jednog našeg igrača u svlačionici. Formalno je i Danilo Pantić igrač Plavaca, ali on je konstatno na pozajmicama, trenutno u Ekscelsioru.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar