Вишеград: Обављена примопредаја власти

У Вишеграду је данас извршена примопредаја власти између досадашњег начелника општине Славише Мишковића и новоизабраног Младена Ђуревића.

Република Српска 11.11.2016 | 22:53
Вишеград: Обављена примопредаја власти
Након потписивања записника о примопредаји, бивши и новоизабрани начелник су измијенили ријечи захвалности, пожељевши један другом успјех у будућем раду и животу.

„Користим прилику да новој власти на локалном нивоу на челу са начелником Ђуровићем пожелим пуно успјеха у раду и четворогодишњем мандату", рекао је Славиша Мишковић.

Новоизабрани начелник општине Младен Ђуревић је истакао да је примопредаја завршена на обострано задовољство.

„Сама примопредаја је протекла у најбољем реду. Уочено је пар неправилности које смо евидентирали и које ће бити у записнику, а са којим смо се сложили и биће проведене процедуре како би оне биле отколоњене да би било све по закону“, истакао је Ђуревић.

Ђуревић је потврдио да ће конституисање нове Скупштине бити у законском року од 30 дана од дана објављивања коначних резултата, а то је крај новембра.

На посебној свечаности уручени су сертификати Централне изборне комисије БиХ за 21 одборника новог сазива Скупштине општине.

Скупштинску већину чиниће одборници: СНСД-а, ДНС-а, СП-а, СНС-а, и СДС/СББ-а, а опозицију одборници СДС-а, НДП-а и ПДП-а.



БН телевизија

Коментари / 0

Оставите коментар