Višegrad: Obavljena primopredaja vlasti

U Višegradu je danas izvršena primopredaja vlasti između dosadašnjeg načelnika opštine Slaviše Miškovića i novoizabranog Mladena Đurevića.

Republika Srpska 11.11.2016 | 22:53
Višegrad: Obavljena primopredaja vlasti
Nakon potpisivanja zapisnika o primopredaji, bivši i novoizabrani načelnik su izmijenili riječi zahvalnosti, poželjevši jedan drugom uspjeh u budućem radu i životu.

„Koristim priliku da novoj vlasti na lokalnom nivou na čelu sa načelnikom Đurovićem poželim puno uspjeha u radu i četvorogodišnjem mandatu", rekao je Slaviša Mišković.

Novoizabrani načelnik opštine Mladen Đurević je istakao da je primopredaja završena na obostrano zadovoljstvo.

„Sama primopredaja je protekla u najboljem redu. Uočeno je par nepravilnosti koje smo evidentirali i koje će biti u zapisniku, a sa kojim smo se složili i biće provedene procedure kako bi one bile otkolonjene da bi bilo sve po zakonu“, istakao je Đurević.

Đurević je potvrdio da će konstituisanje nove Skupštine biti u zakonskom roku od 30 dana od dana objavljivanja konačnih rezultata, a to je kraj novembra.

Na posebnoj svečanosti uručeni su sertifikati Centralne izborne komisije BiH za 21 odbornika novog saziva Skupštine opštine.

Skupštinsku većinu činiće odbornici: SNSD-a, DNS-a, SP-a, SNS-a, i SDS/SBB-a, a opoziciju odbornici SDS-a, NDP-a i PDP-a.



BN televizija

Komentari / 0

Ostavite komentar