Пелегрини: Могао бих у Барселону!

Чилеански тренер Мануел Пелегрини нагласио за "Цадена Сер" да је за вријеме његовог боравка у Реалу, у сезони 2009.-2010., повремено било веома тешко водити клуб.

Фудбал 12.11.2016 | 21:00
Пелегрини: Могао бих у Барселону!
Чилеански тренер Мануел Пелегрини изјавио је у четвртак да не размишља о повратку у Реал Мадрид на чијем се кормилу некада налазио, додајући да би, чак, једнога дана могао преузети Барселону.

Нагласио је за "Цадена Сер" да је за вријеме његовог боравка у Реалу, у сезони 2009-2010, повремено било веома тешко водити клуб.

"Волио бих да смо освојили трофеје. Имали смо сјајну сезону, иако Роналдо није био у тиму три мјесеца. Волио бих да смо били прваци, али нисам желио наставити радити у тадашњим условима. Нисам имао интерес да останем у Реал Мадриду у таквом начину рада. Никада нисам размишљао о повратку. Никада се не бих вратио у неки клуб, волим нова искуства и то је један од разлога мог одласка у Кину", рекао је Пелегрини, који сада води Хебеи.

Истакао је такође да је од самог почетка било јасно да ће се Роналдо развити у једног од најбољих фудбалера Реала свих времена.

"Нисам ни сумњао да ће постати ово што је данас. Једна од највећих ствари коју смо урадили била је да освојимо 96 бодова у сезони у којој је Роналдо био повријеђен три мјесеца. Мислим да ће он и Меси бити конкуренти за Златну лопту", казао је чилеански тренер.

На крају је нагласио да би се могао вратити у шпански фудбал, па чак и у Барселону.

Подсјетимо, Пелегрини је добио отказ у "краљевском клубу" јер није успио освојити трофеј.

Извор: Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар