Ухапшено шест особа, међу њима и полицајац

Шест особа, осумњичених за тешку крађу, ухапшено је у јучерашњој акцији полиције Тузланског кантона. Међу ухапшенима је и службеник полиције А.Б., који је осумњичен да је одавао службене тајне.

Босна и Херцеговина 11.11.2016 | 11:28
Ухапшено шест особа, међу њима и полицајац
Поред хапшења полицијског службеника, ухапшени су Д.Џ, Н.И, Р.П, Е.С, и М.Ј.

Акција је изведена по наредбама општинских судова, а реализована је на подручју Тузле, Живинице и Лукавца где су обављени претреси стамбених објеката, пилана и површинских копова на укупно девет локација.

У претресима су привремено одузета три ровокопача, три камиона, два трактора са алатом за извлачење балвана, два аутомобила, два пиштоља, 236 комада метака калибра 7.62мм, дванаест метака калибра 9мм, девет моторних пила, као и већа количина разне документације која се може довести у везу са извршењем кривичних дијела.

Ухапшене особе спроведене су у МУП ТК на криминалистичку обраду, послије које ће бити предата у надлежност Тужилаштва ТК. На терет им се ставља да су починили кривична дјела тешке крађе, недозвољене трговине, недозвољеног држања оружја и експлозивних материја и одавања службене тајне.

(Тузлански ба)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

бн

11.11.2016 13:59

У БиХ главни криминалци су полицајци.

ОДГОВОРИТЕ