Упозорење возачима: Поледица на коловозу

Ауто-мото савез Републике Српске упозорава возаче на поледицу на путевима у вишим крајевима, преко планинских превоја, преко мостова и на прилазу тунелима.

Босна и Херцеговина 11.11.2016 | 09:20
Упозорење возачима: Поледица на коловозу
Возачима се савјетује да буду опрезни и због учесталих одрона као и јутарње магле у котлинама и уз ријечне токове у источним крајевима.
 
Због радова на магистралном путу Бањалука-Црна Ријека, код хидроелектране Бочац од 14.00 до 14.30 часова доћи ће до привремене обуставе саобраћаја.  На ауто-путу Бањалука-Градишка саобраћај се одвија без посебних ограничења по сувом коловозу.

Петља "Маховљани" затворена је због изградње вијадукта на деоници ауто-пута Бањалука-Прњавор, а возачи могу користити петљу "Александровац".

С циљем безбједног одвијања саобраћаја на ауто-путу "9. јануар" Прњавор-Добој, успостављен је посебан режим саобраћаја који је регулисан привременом сигнализацијом.

Због изградње моста преко ријеке Укрине у Драгаловцима потпуно је обустављен саобраћај на дионици регионалног пута Горња Вијака два-Разбој. Током трајања обуставе, возила се преусмеравају на локални пут кроз село Брестово, али је актуелна забрана саобраћаја за теретна возила носивости веће од 15 тона.

Саобраћај је обустављен и на регионалном путном правцу Стари Мајдан два-Ламовита гдје је у току изградња моста.

До повремене обуставе саобраћаја долази на дионици Рогатица-Устипрача у месту Дуб од 9 до 10 и од 14 до 17 часова.

Због деминирања терена долазиће до повремене обуставе саобраћаја на магистралним путевима Тузла-Угљевик на Бањ Брду и Теслић-Котор Варош у месту Рујевица, те у мјесту Клакари на подручју општине Брод. Повремене обуставе трајаће пола сата, а саобраћај ће бити омогућен по 15 минута.

На подручју Федерације БиХ краћи застоји због радова могући су на магистралним путним правцима Бањалука-Јајце, Доњи Вакуф-Бугојно, Прозор-Јабланица и Прибој-Симин Хан.

Током дана због деминирања терена до повремених обустава саобраћаја долазиће на магистралном путу Столац-Љубиње и на регионалном путном правцу Завидовићи-Олово.

(Срна)
(Фото: мојахерцеговина.цом / Промо)

Коментари / 0

Оставите коментар