Шешељ честитао Доналду Трампу

Прочитајте честитку Војислава Шешеља упућену новоизабраном предсједнику САД Доналду Трампу.

Србија 09.11.2016 | 16:38
Шешељ честитао Доналду Трампу
Поштовани,

У име Српске радикалне странке и 22 народна посланика у Народној скупштини Републике Србије, част ми је да вам изразим своје искрене честитке на избору за новог председника Сједињених Америчких Држава.

Ваш избор за 45. америчког председника представља важан историјски догађај.

Пријатељство и савезништво Сједињених Америчких Држава и Србије трајало је током два светска рата и током Хладног рата, све док ратни злочинац Бил Клинтон није покренуо нелегалну војну агресију на нашу државу, са циљем да скрене пажњу америчке јавности и медија са његових ванбрачних афера и других скандала. Агресија је резултирала креирањем нелегалне мусиманске нарко-мафије у квази-држави формираној на Косову, светој српској земљи.

Неизмерно смо Вам захвални због тога што сте у више наврата осудили бомбардовање и агресију против Србије. То је био повод да организујемо скуп под називом „Гласај за Трампа" испред Народне скупштине Републике Србије 16. августа, на дан када је потпредседник Сједињених Америчких Држава Џозеф Бајден посетио Србију. Џозеф Бајден је, као сенатор, подржавао одлуку Сената којом се председнику Сједињених Држава даје одобрење да поведе ваздушне војне операције и ракетне ударе на Србију. То су главни разлози због којих сам на Твитеру позвао сву браћу Србе који живе у Сједињеним Америчким Државама да снажно подрже кандидата Републиканске странке на предстојећим председничким изборима.

Наша највећа нада је да ће Вашим избором на функцију наредног председника Сједињених Америчких Држава бити завршена срамна епизода у односима наше две државе и да ћемо заједно отпочети блиставо ново поглавље у нашим односима.

Новоизабрани господине председниче, све док будете радили за добробит Америке и целог света, у Србији ћете имати савезника у успостављању мира и демократског поретка.

У име Српске радикалне странке и свих патриотски опредељених грађана Србије, допустите ми да Вам још једном честитам и изразим подршку Вашим будућим подухватима на функцији председника Сједињених Америчких Држава.

С поштовањем
Проф. др Војислав Шешељ
Председник Српске радикалне странке

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

мф

09.11.2016 15:57

Сесељу свака цаст припремио је и мајице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путко

09.11.2016 17:19

Имао је и од Цлинтонове мајце да је она побједила.

Name

миро фр

09.11.2016 17:27

сесељ је највеци србин на планети

ОДГОВОРИТЕ
Name

мф

12.11.2016 10:35

Путко НЕ ЛАЗИ ТИ ДА СИ ПАМЕТАН ТИ БИ ПРОМИЈЕНИО ВЈЕРУ ЈЕЛИ ТИ СИ СВЕ ОНО ДРУГО САМО НИСИ ОНО СТО КАЗЕС ДА ЈЕСИ ХАХАХАХАХААААСААААА

Name

Сваста

09.11.2016 18:26

Какав лудјак

ОДГОВОРИТЕ
Name

з

09.11.2016 19:03

Проф. др Војиславе Шешељу , свака част за срочену честитку !

ОДГОВОРИТЕ
Name

РадикалНО

09.11.2016 20:34

Примјећујем да је на Шешељовој мајици Трампова фотографија највећа... Незнам зашто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

т/р

10.11.2016 00:11

Сесељ је био цовјек доброг хумора и цекан ста це иза овог циркуса да додје.

ОДГОВОРИТЕ