Šešelj čestitao Donaldu Trampu

Pročitajte čestitku Vojislava Šešelja upućenu novoizabranom predsjedniku SAD Donaldu Trampu.

Srbija 09.11.2016 | 16:38
Šešelj čestitao Donaldu Trampu
Poštovani,

U ime Srpske radikalne stranke i 22 narodna poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srbije, čast mi je da vam izrazim svoje iskrene čestitke na izboru za novog predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Vaš izbor za 45. američkog predsednika predstavlja važan istorijski događaj.

Prijateljstvo i savezništvo Sjedinjenih Američkih Država i Srbije trajalo je tokom dva svetska rata i tokom Hladnog rata, sve dok ratni zločinac Bil Klinton nije pokrenuo nelegalnu vojnu agresiju na našu državu, sa ciljem da skrene pažnju američke javnosti i medija sa njegovih vanbračnih afera i drugih skandala. Agresija je rezultirala kreiranjem nelegalne musimanske narko-mafije u kvazi-državi formiranoj na Kosovu, svetoj srpskoj zemlji.

Neizmerno smo Vam zahvalni zbog toga što ste u više navrata osudili bombardovanje i agresiju protiv Srbije. To je bio povod da organizujemo skup pod nazivom „Glasaj za Trampa" ispred Narodne skupštine Republike Srbije 16. avgusta, na dan kada je potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden posetio Srbiju. Džozef Bajden je, kao senator, podržavao odluku Senata kojom se predsedniku Sjedinjenih Država daje odobrenje da povede vazdušne vojne operacije i raketne udare na Srbiju. To su glavni razlozi zbog kojih sam na Tviteru pozvao svu braću Srbe koji žive u Sjedinjenim Američkim Državama da snažno podrže kandidata Republikanske stranke na predstojećim predsedničkim izborima.

Naša najveća nada je da će Vašim izborom na funkciju narednog predsednika Sjedinjenih Američkih Država biti završena sramna epizoda u odnosima naše dve države i da ćemo zajedno otpočeti blistavo novo poglavlje u našim odnosima.

Novoizabrani gospodine predsedniče, sve dok budete radili za dobrobit Amerike i celog sveta, u Srbiji ćete imati saveznika u uspostavljanju mira i demokratskog poretka.

U ime Srpske radikalne stranke i svih patriotski opredeljenih građana Srbije, dopustite mi da Vam još jednom čestitam i izrazim podršku Vašim budućim poduhvatima na funkciji predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

S poštovanjem
Prof. dr Vojislav Šešelj
Predsednik Srpske radikalne stranke

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

mf

09.11.2016 15:57

Seselju svaka cast pripremio je i majice

ODGOVORITE
Name

Putko

09.11.2016 17:19

Imao je i od Clintonove majce da je ona pobjedila.

Name

miro fr

09.11.2016 17:27

seselj je najveci srbin na planeti

ODGOVORITE
Name

mf

12.11.2016 10:35

Putko NE LAZI TI DA SI PAMETAN TI BI PROMIJENIO VJERU JELI TI SI SVE ONO DRUGO SAMO NISI ONO STO KAZES DA JESI HAHAHAHAHAAAASAAAAA

Name

Svasta

09.11.2016 18:26

Kakav ludjak

ODGOVORITE
Name

z

09.11.2016 19:03

Prof. dr Vojislave Šešelju , svaka čast za sročenu čestitku !

ODGOVORITE
Name

RadikalNO

09.11.2016 20:34

Primjećujem da je na Šešeljovoj majici Trampova fotografija najveća... Neznam zašto.

ODGOVORITE
Name

t/r

10.11.2016 00:11

Seselj je bio covjek dobrog humora i cekan sta ce iza ovog cirkusa da dodje.

ODGOVORITE