Роџер и Рафа су ГЛАДНИ!

Швајцарски маестро прети ривалима, а шпански матадор тврди да ће дати све не би ли поново владао!

Тенис 08.11.2016 | 12:45
Роџер и Рафа су ГЛАДНИ!
Још се није завршила текућа, а већ почињемо да размишљамо о новој тениској сезони. Исто је и са Роџером Федерером и Рафаелом Надалом који су на поштеди због залечења повреда.

И док су се они лечили, или покушавали да се излече, а Новак "лутао" у глави, Енди Мари је уграбио прилику стигавши до првог места на АТП листи. Али, Роџер и Рафа су чини се гладни успеха као никад и једва чекају да крене нова сезона. Јер то су велики шампиони који дуго нису направили нешто велико, а глад је све јача.

Надал је конкретан у својој жељи и ништа не крије:

"Много ми недостаје тенис, играње са најбољима на свету. Да ли знате на шта сам све спреман не бих ли стигао поново до врха? На СВЕ! Нема тога што нећу урадити да поново будем шампион."

Његов старији колега и светски рекорд са 17 освојених гренд слемова, био је нешто суптилнији:

"Предуго већ не играм, али тренирам паклено сваког дана. Не штедим се нимало, јер ми је колено коначно здраво. Једва чекам почетак сезоне у којој ћу бити потпуно фит. Биће интересантно пошто ће многи бољи тенисери морати да се суоче самном на почетку турнира, пошто ћу пасти испод 10 место на АТП листи. Многи ће се плашити да се нађу у мом делу жреба. И треба да се плаше!"

Оваква одлучност великих асова је за сваку похвалу и одлична најава за наредну сезону. Још само да наш Ноле поврати ту глад и жељу и све ће бити по старом.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар