Rodžer i Rafa su GLADNI!

Švajcarski maestro preti rivalima, a španski matador tvrdi da će dati sve ne bi li ponovo vladao!

Tenis 08.11.2016 | 12:45
Rodžer i Rafa su GLADNI!
Još se nije završila tekuća, a već počinjemo da razmišljamo o novoj teniskoj sezoni. Isto je i sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom koji su na poštedi zbog zalečenja povreda.

I dok su se oni lečili, ili pokušavali da se izleče, a Novak "lutao" u glavi, Endi Mari je ugrabio priliku stigavši do prvog mesta na ATP listi. Ali, Rodžer i Rafa su čini se gladni uspeha kao nikad i jedva čekaju da krene nova sezona. Jer to su veliki šampioni koji dugo nisu napravili nešto veliko, a glad je sve jača.

Nadal je konkretan u svojoj želji i ništa ne krije:

"Mnogo mi nedostaje tenis, igranje sa najboljima na svetu. Da li znate na šta sam sve spreman ne bih li stigao ponovo do vrha? Na SVE! Nema toga što neću uraditi da ponovo budem šampion."

Njegov stariji kolega i svetski rekord sa 17 osvojenih grend slemova, bio je nešto suptilniji:

"Predugo već ne igram, ali treniram pakleno svakog dana. Ne štedim se nimalo, jer mi je koleno konačno zdravo. Jedva čekam početak sezone u kojoj ću biti potpuno fit. Biće interesantno pošto će mnogi bolji teniseri morati da se suoče samnom na početku turnira, pošto ću pasti ispod 10 mesto na ATP listi. Mnogi će se plašiti da se nađu u mom delu žreba. I treba da se plaše!"

Ovakva odlučnost velikih asova je za svaku pohvalu i odlična najava za narednu sezonu. Još samo da naš Nole povrati tu glad i želju i sve će biti po starom.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar