Најгора оптужба против Доналда Трампа


Жена која је оптужила републиканског кандидата за председника САД да ју је силовао када је имала 13 година није се обратила јавности како је раније најављено.

Свијет 03.11.2016 | 22:47
 Најгора оптужба против Доналда Трампа
Њен адвокат Лиса Блум је рекла новинарима да се њена клијенткиња плаши и да је зато одустала од појављивања на најављеној конференцији за медије.

Жена позната као Џејн До (име које се даје женама које не желе да буду именоване или им је непознат идентитет) рекла је да ју је Трамп силовао на једној журки 1994. године у стану милијардера Џефрија Епштајна.

"Џејн До је добила бројне претње данас, као и све друге жене Трампове тужитељке, које ја представљам", рекла је адвокат Лиса Блум.

Према њеним речима, жена је веома уплашена за свој живот, али ипак планира да поново закаже конференцију.

"Она живи у страху. Превише је уплашена да би показала своје лице. Била је овде, спремна да то учини, али нажалост није могла, толико се плаши", рекла је Блум.

Трамп је негирао све оптужбе, рекавши да су ти наводи нетачни.

Џејн До је оптужила Трампа за силовање у Њујорку у стану Епштајна, који је осуђен због организовања журки и подвођења малолетница.

Како се наводи у оптужници, њу су убедили да иде на журку како би створила манекенску каријеру.

"Током овог дивљачког сексуалног напада, тужитељка је гласно говорила оптуженом Трампу да престане, али то није имало ефекта. Оптужени Трамп је на њене молбе одговорио тако што ју је ошамарио и рекао да он може да ради шта год пожели", пише у оптужници.

Извор: Блиц
Фото: Ројтерс

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

симбиоза

03.11.2016 22:15

лопуза..цекала до сада..И она би пара на муфте..Мотике се 'фатај..

ОДГОВОРИТЕ
Name

за симбиозу

03.11.2016 22:28

Браво симбиоза. Управо тако,само неке подвале гурају једни другима да би досли на власт

Name

одлицно

03.11.2016 22:30

Одлицно рецено ;)

Name

Михаило

04.11.2016 02:21

Лосе смисљена лаз. Неверујем да је дјевојцу ца од 13 година могла да има приступ на зурку милионера без разлике колико они били неморални!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

04.11.2016 07:05

То значи да је Клинтонова очајна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хммммм

04.11.2016 07:42

Јос нека каже да је из околине Вишеграда,јер је "94,можда је Доналд био тад на том подруцју и читав свијет ће повјеровати,Хилари и Бил ће бити свједоци

ОДГОВОРИТЕ
Name

У вези силовања

04.11.2016 07:45

– Ама, Фато, гдје си до сад? Шта ти се то десило бона?! – Ма, шути, мој Мујо. Само што ја изадјох из куће кад ме нака тројица спенгаше, одведосе на Требевић и силоваше ме три дана и три ноћи! – Ама, Фато бона не била, тек си јуцер из куце изашла? – Знам Мујо, дошла сам само да ти се јавим, да се не бринеш

ОДГОВОРИТЕ