Najgora optužba protiv Donalda Trampa


Žena koja je optužila republikanskog kandidata za predsednika SAD da ju je silovao kada je imala 13 godina nije se obratila javnosti kako je ranije najavljeno.

Svijet 03.11.2016 | 22:47
 Najgora optužba protiv Donalda Trampa
Njen advokat Lisa Blum je rekla novinarima da se njena klijentkinja plaši i da je zato odustala od pojavljivanja na najavljenoj konferenciji za medije.

Žena poznata kao Džejn Do (ime koje se daje ženama koje ne žele da budu imenovane ili im je nepoznat identitet) rekla je da ju je Tramp silovao na jednoj žurki 1994. godine u stanu milijardera Džefrija Epštajna.

"Džejn Do je dobila brojne pretnje danas, kao i sve druge žene Trampove tužiteljke, koje ja predstavljam", rekla je advokat Lisa Blum.

Prema njenim rečima, žena je veoma uplašena za svoj život, ali ipak planira da ponovo zakaže konferenciju.

"Ona živi u strahu. Previše je uplašena da bi pokazala svoje lice. Bila je ovde, spremna da to učini, ali nažalost nije mogla, toliko se plaši", rekla je Blum.

Tramp je negirao sve optužbe, rekavši da su ti navodi netačni.

Džejn Do je optužila Trampa za silovanje u Njujorku u stanu Epštajna, koji je osuđen zbog organizovanja žurki i podvođenja maloletnica.

Kako se navodi u optužnici, nju su ubedili da ide na žurku kako bi stvorila manekensku karijeru.

"Tokom ovog divljačkog seksualnog napada, tužiteljka je glasno govorila optuženom Trampu da prestane, ali to nije imalo efekta. Optuženi Tramp je na njene molbe odgovorio tako što ju je ošamario i rekao da on može da radi šta god poželi", piše u optužnici.

Izvor: Blic
Foto: Rojters

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

simbioza

03.11.2016 22:15

lopuza..cekala do sada..I ona bi para na mufte..Motike se 'fataj..

ODGOVORITE
Name

za simbiozu

03.11.2016 22:28

Bravo simbioza. Upravo tako,samo neke podvale guraju jedni drugima da bi dosli na vlast

Name

odlicno

03.11.2016 22:30

Odlicno receno ;)

Name

Mihailo

04.11.2016 02:21

Lose smisljena laz. Neverujem da je djevojcu ca od 13 godina mogla da ima pristup na zurku milionera bez razlike koliko oni bili nemoralni!

ODGOVORITE
Name

Bole

04.11.2016 07:05

To znači da je Klintonova očajna.

ODGOVORITE
Name

Hmmmmm

04.11.2016 07:42

Jos neka kaže da je iz okoline Višegrada,jer je "94,možda je Donald bio tad na tom podrucju i čitav svijet će povjerovati,Hilari i Bil će biti svjedoci

ODGOVORITE
Name

U vezi silovanja

04.11.2016 07:45

– Ama, Fato, gdje si do sad? Šta ti se to desilo bona?! – Ma, šuti, moj Mujo. Samo što ja izadjoh iz kuće kad me naka trojica spengaše, odvedose na Trebević i silovaše me tri dana i tri noći! – Ama, Fato bona ne bila, tek si jucer iz kuce izašla? – Znam Mujo, došla sam samo da ti se javim, da se ne brineš

ODGOVORITE