Гдје је Додикова тужба против Додика?

Прошло је тачно годину дана од када је Милорад Додик тужио Милорада Додика. У предмету који би могао да се назове "ја против себе", од 2. новембра 2015. године до данас ништа се није десило. Све је остало само на пријави о којој је брујао и регион, а у којој су набројани сви медијски иступи опозиције о неколико афера са којима су повезали Милорада Додика.

Република Српска 03.11.2016 | 16:06
Гдје је Додикова тужба против Додика?
На тај терет Милорад Додик и Милорад Додик су до сада заборавили. Заборавио је и Додиков адвокат за годину дана које је Тужилаштво надлежно за овај предмет.

Бањалучко Окружно тужилаштво је почетком године пристиглу документацију прослиједило на адресу Специјалног тужилаштва Републике Српске. Будући да Специјално тужилаштво више не постоји, предмет је пребачен на посебно Одјељење за сузбијање корупције, организованог и најтежих облика привредног криминала. Међутим, то Одјељење још није формирано у пуном капацитету. Раде само три тужиоца, потребно их је још толико, конкурс је у току.

Извори БН телевизије из Одјељења које је на пола формирано кажу да се, за сада, раде само хитни случајеви, који не трпе одлагање. Очигледно, све набројане афере у пријави Додик против Додика, правосуђе је процијенило као нешто што се може одлагати. Тако неће моћи довијека, поручује Бранислав Бореновић, кога је Додик позвао за свједока.

Додиков потез и данас многи тумаче као добар, не само политички, већ и маркетиншки потез.

Додик је за свједоке позвао: Драгана Чавића, Младена Босића, Вукоту Говедарицу и остале политичаре.



БН телевизија

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Гледај од чега се живи

03.11.2016 15:16

Ја дефинитивно нисам за снсд али да ли је Црнадак као мин.иностр.посл успио убиједити и једног инвеститора да дође у Републику Српску?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.11.2016 15:49

Крени од себе да ли би ти кад би имао неке паре донио их овамо и улозио ово је тло само за мафију и ниста друго какве инвестиције дај молим те.

Name

Милос

03.11.2016 16:03

А кога је то Додик убиједио а да нас предходно није опељусио и покрао!? Боље не доводити него доводити лопове и стетоцине!

Name

Зеница

03.11.2016 16:05

Не он, вец ни један до сад..тандарају безе бгм по бијелом свијету Мислим да нам је боље дроце запослити, макар неце на кураве паре тросити :Д

Name

Хм

03.11.2016 16:17

Па није ти Црнадак предсједник владе.

Name

Бансхее

03.11.2016 16:34

Чему РС плаћа силна представништва у Аустрији, Њемачкој, Русији, Кесица у САД, етц. Лобисте, Израел и Ливнеа?!!! Шеф у Стуттгарту, Њемачка , деценијама, не зна ријец њемачког! Слузи за окупљања културно умјетничких друштава Срба у западној Европи и за дочеке политичара. Марку није зарадио! У Аустрији неки балавац шеф. А Беч 500 км, као и у БГ. Бацање пара, умјесто да се ојача цивилна заштита и робне резерве. Али народ има кронични потрес мозга! Тако да не капира ништа!

Name

Бансхее

03.11.2016 20:10

Има ли икога да не демантира!

Name

Олга

03.11.2016 15:45

Тужба у ладици код Салиховица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

05.11.2016 08:03

Сви воле лову тако да Салиховића неће нестати још дуго. Правосуђе је постало криминални филтер који легализује све што није легално.

ОДГОВОРИТЕ