Погледајте свјетску медијску манипулацију

Статисти очито нису примјетили да је камера већ укључена, па су настале смјешне сцене које су преплавиле Интернет

Свијет 02.11.2016 | 22:52
Погледајте свјетску медијску манипулацију
Иако је у Алепу договорено примирје, руске и Асадове снаге су га прекршиле убивши 25 особа, ударне су вијести ЦНН-а и ББЦ-а.

Одмах је реаговао и осуо паљбу на Русију и Сирију нови генсек УН-а инсталиран из редова Билдерберг групе, Антонио Гутереш који је према изворима био учесник Билдерберг конференције 1994. и 2012. године. Такође је и почасни члан групе “Пријатељи Европе” чији је финансијер Џорђ Сорош.

Цивилна одбрана која је активна у побуњеничком дијелу града, саопштила је на Твитеру да је у ваздушним нападима на побуњенички део Алепа погинуло 25 особа. Не спомиње се да ли ријеч о цивилима или војницима. Сиријска и руска војска нису били доступни за коментар, а ни 'жртве' као што се може приметити на снимку.

Ударну вијест први су објавили ЦНН и ББЦ, а пренијели и сви остали водећи ционистички медији. Толико су се журили да брзо пренесу вијест да нису ни примјетили да им се статисти мичу.

На срећу видео је већ објављен и невјероватном брзином пренесен широм свијета,  па нек' се сада чувени ЦЦН и ББЦ перу и правдају.



"Глумци" очито нису примјетили да је камера укључена, па су настале смијешне сцене које су преплавиле Интернет. Неки од статиста засигурно су били нервозни јер их је чекала нова 'гажа' у Мосулу. Цијена по 'смрти', провјерено 100 долара.

(информер/истиномпротивлази.цом)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Брле

03.11.2016 06:39

Није то ниста ново, вец одавно ЦНН и ББц се баве прљавом пропагандом коју це сада назвати несланом салом. Њих и разумим, они примају паре за такве намјестаљке, али не разумим милионе дебила који вјерују таквим стереотипима, који датирају из 92 као Маркале, редови за воду у Сарајеву, Тузланска капија . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

цхема

03.11.2016 17:06

Друзе мој ако се Бога бојис размислицес мало ста си рекао...

Name

Боле

03.11.2016 08:16

Маркале су једна од највећих представа у историји. Ово је све друга класа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузлак

03.11.2016 18:40

Као у Јасеновцу циста лаз

ОДГОВОРИТЕ