Pogledajte svjetsku medijsku manipulaciju

Statisti očito nisu primjetili da je kamera već uključena, pa su nastale smješne scene koje su preplavile Internet

Svijet 02.11.2016 | 22:52
Pogledajte svjetsku medijsku manipulaciju
Iako je u Alepu dogovoreno primirje, ruske i Asadove snage su ga prekršile ubivši 25 osoba, udarne su vijesti CNN-a i BBC-a.

Odmah je reagovao i osuo paljbu na Rusiju i Siriju novi gensek UN-a instaliran iz redova Bilderberg grupe, Antonio Gutereš koji je prema izvorima bio učesnik Bilderberg konferencije 1994. i 2012. godine. Takođe je i počasni član grupe “Prijatelji Evrope” čiji je finansijer Džorđ Soroš.

Civilna odbrana koja je aktivna u pobunjeničkom dijelu grada, saopštila je na Tviteru da je u vazdušnim napadima na pobunjenički deo Alepa poginulo 25 osoba. Ne spominje se da li riječ o civilima ili vojnicima. Sirijska i ruska vojska nisu bili dostupni za komentar, a ni 'žrtve' kao što se može primetiti na snimku.

Udarnu vijest prvi su objavili CNN i BBC, a prenijeli i svi ostali vodeći cionistički mediji. Toliko su se žurili da brzo prenesu vijest da nisu ni primjetili da im se statisti miču.

Na sreću video je već objavljen i nevjerovatnom brzinom prenesen širom svijeta,  pa nek' se sada čuveni CCN i BBC peru i pravdaju.



"Glumci" očito nisu primjetili da je kamera uključena, pa su nastale smiješne scene koje su preplavile Internet. Neki od statista zasigurno su bili nervozni jer ih je čekala nova 'gaža' u Mosulu. Cijena po 'smrti', provjereno 100 dolara.

(informer/istinomprotivlazi.com)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Brle

03.11.2016 06:39

Nije to nista novo, vec odavno CNN i BBc se bave prljavom propagandom koju ce sada nazvati neslanom salom. Njih i razumim, oni primaju pare za takve namjestaljke, ali ne razumim milione debila koji vjeruju takvim stereotipima, koji datiraju iz 92 kao Markale, redovi za vodu u Sarajevu, Tuzlanska kapija . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . .

ODGOVORITE
Name

chema

03.11.2016 17:06

Druze moj ako se Boga bojis razmislices malo sta si rekao...

Name

Bole

03.11.2016 08:16

Markale su jedna od najvećih predstava u istoriji. Ovo je sve druga klasa.

ODGOVORITE
Name

Tuzlak

03.11.2016 18:40

Kao u Jasenovcu cista laz

ODGOVORITE