Сити шампион, Јунајтед опет без Европе?!

Користећи комплетну статистику из првих десет кола, компјутерски програм израчунао је како би могла да изгледа табела Премијер лиге на крају сезоне.

Фудбал 05.11.2016 | 10:00
Сити шампион, Јунајтед опет без Европе?!
Ако је судити по првих 10 кола, очекује нас изузетно узбудљиво првенство Енглеске.

Тренутно су три тима поравната на врху Премијер лиге, са по 23 бода - Манчестер сити, Арсенал и Ливерпул. Само бод мање има Челси, а Тотенхем три. Близу је и шестопласирани Евертон са пет бодова заостатка за водећим триом.

На зачељу је нешто мања гужва, пошто су Сандерленд (2), Свонси (5) и Хал (7) једини који још нису стигли до двоцифреног бодовног учинка.

Без обзира што је немогуће наслутити какав нас расплет очекује до краја, портал "ТалкСпорт" је објавио занимљиву вест у којој је представљена коначна табела, коју је израчунао компјутерски програм водећи се статистичким подацима из првих 10 кола сезоне, преузетим са сајта "Статс".

Ако је веровати компјутеру, Пеп Гвардиола ће већ у својој првој сезони на клупи Манчестер ситија испунити оно што се од њега очекује и вратити титулу на Етихад, док ће градски ривал Јунајтед, као и те 2014. када је Сити последњи пут био шампион, остати без Европе.

Актуелни шампион Лестер биће тек на деветом месту, у Лигу шампиона ће директно Ливерпул и Арсенал, а Челси у квалификације, док ће у Лигу Европе Тотенхем. У нижи ранг мораће Сандерленд, Хал и Барнли, који је тренутно 14. са четири бода више од зоне испадања.

Ево и како ће, наводно, изгледати комплетна табела Премијер лиге на крају сезоне: 1. Манчестер сити, 2. Ливерпул, 3. Арсенал, 4. Челси, 5. Тотенхем, 6. Евертон, 7. Манчестер јунајтед, 8. Саутемптон, 9. Лестер, 10. Стоук, 11. Вотфорд, 12. Вест Хем, 13. Мидлсбро, 14. Кристал Палас, 15. Борнмут, 16. ВБА, 17. Свонси, 18. Барнли, 19. Хал и 20. Сандерленд.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар