Siti šampion, Junajted opet bez Evrope?!

Koristeći kompletnu statistiku iz prvih deset kola, kompjuterski program izračunao je kako bi mogla da izgleda tabela Premijer lige na kraju sezone.

Fudbal 05.11.2016 | 10:00
Siti šampion, Junajted opet bez Evrope?!
Ako je suditi po prvih 10 kola, očekuje nas izuzetno uzbudljivo prvenstvo Engleske.

Trenutno su tri tima poravnata na vrhu Premijer lige, sa po 23 boda - Mančester siti, Arsenal i Liverpul. Samo bod manje ima Čelsi, a Totenhem tri. Blizu je i šestoplasirani Everton sa pet bodova zaostatka za vodećim triom.

Na začelju je nešto manja gužva, pošto su Sanderlend (2), Svonsi (5) i Hal (7) jedini koji još nisu stigli do dvocifrenog bodovnog učinka.

Bez obzira što je nemoguće naslutiti kakav nas rasplet očekuje do kraja, portal "TalkSport" je objavio zanimljivu vest u kojoj je predstavljena konačna tabela, koju je izračunao kompjuterski program vodeći se statističkim podacima iz prvih 10 kola sezone, preuzetim sa sajta "Stats".

Ako je verovati kompjuteru, Pep Gvardiola će već u svojoj prvoj sezoni na klupi Mančester sitija ispuniti ono što se od njega očekuje i vratiti titulu na Etihad, dok će gradski rival Junajted, kao i te 2014. kada je Siti poslednji put bio šampion, ostati bez Evrope.

Aktuelni šampion Lester biće tek na devetom mestu, u Ligu šampiona će direktno Liverpul i Arsenal, a Čelsi u kvalifikacije, dok će u Ligu Evrope Totenhem. U niži rang moraće Sanderlend, Hal i Barnli, koji je trenutno 14. sa četiri boda više od zone ispadanja.

Evo i kako će, navodno, izgledati kompletna tabela Premijer lige na kraju sezone: 1. Mančester siti, 2. Liverpul, 3. Arsenal, 4. Čelsi, 5. Totenhem, 6. Everton, 7. Mančester junajted, 8. Sautempton, 9. Lester, 10. Stouk, 11. Votford, 12. Vest Hem, 13. Midlsbro, 14. Kristal Palas, 15. Bornmut, 16. VBA, 17. Svonsi, 18. Barnli, 19. Hal i 20. Sanderlend.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar