Амбициозан и са 72 године: Галијани у Реалу?!

Опција је и место првог човека Серије А...

Фудбал 02.11.2016 | 20:30
Амбициозан и са 72 године: Галијани у Реалу?!
Останак на месту генералног директора и ништа друго. Једино што је Адријано Галијани, дугогодишње десне руке Силвија Берлусконија, спреман да прихвати ако нови власници Милана желе да га задрже у клубу. Проблем је, међутим, што су кинески инвеститори одавно већ пружили руку Марку Фасонеу, који ће целу ову недељу провести на консултацијама на Далеком истоку.

Поставља се дакле питање шта ће Галијани? Италијански медији од раније спекулишу да би већина клубова без проблема прихватила искусног оперативца на месту првог човека Серије А, али на Апенинима се данас шушка и о могућности да богату каријеру покуша додатно да оплемени у мадридском Реалу!

Угледна Газета дело Спорт додуше не пише у ком би својству Галијани обитовао на стадиону “Сантјаго Бернабеу“, док Цалциомерцато.цом наводи само да би имао “важну улогу“ у Реаловој управи. Раније се писало и да би неки мањи италијански клубови радо видели чувеног “ћелавка“ у својим таборима.

Сигурно и они знају: иако су му већ 72 године Галијанији је и даље гладан успеха. И моћи. Амбициозан је то човек, уосталом, да није не би три деценије трајао на Сан Сиру. А нема на свету амбициознијег клуба од Реала.

Овај и овакав Милан и није Галијанијев ниво.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар