Ambiciozan i sa 72 godine: Galijani u Realu?!

Opcija je i mesto prvog čoveka Serije A...

Fudbal 02.11.2016 | 20:30
Ambiciozan i sa 72 godine: Galijani u Realu?!
Ostanak na mestu generalnog direktora i ništa drugo. Jedino što je Adrijano Galijani, dugogodišnje desne ruke Silvija Berluskonija, spreman da prihvati ako novi vlasnici Milana žele da ga zadrže u klubu. Problem je, međutim, što su kineski investitori odavno već pružili ruku Marku Fasoneu, koji će celu ovu nedelju provesti na konsultacijama na Dalekom istoku.

Postavlja se dakle pitanje šta će Galijani? Italijanski mediji od ranije spekulišu da bi većina klubova bez problema prihvatila iskusnog operativca na mestu prvog čoveka Serije A, ali na Apeninima se danas šuška i o mogućnosti da bogatu karijeru pokuša dodatno da oplemeni u madridskom Realu!

Ugledna Gazeta delo Sport doduše ne piše u kom bi svojstvu Galijani obitovao na stadionu “Santjago Bernabeu“, dok Calciomercato.com navodi samo da bi imao “važnu ulogu“ u Realovoj upravi. Ranije se pisalo i da bi neki manji italijanski klubovi rado videli čuvenog “ćelavka“ u svojim taborima.

Sigurno i oni znaju: iako su mu već 72 godine Galijaniji je i dalje gladan uspeha. I moći. Ambiciozan je to čovek, uostalom, da nije ne bi tri decenije trajao na San Siru. A nema na svetu ambicioznijeg kluba od Reala.

Ovaj i ovakav Milan i nije Galijanijev nivo.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar