Шокантно: Земљотрес је Божја казна Италији

Замјеник министра за регионалну сарадњу Израела Ајуб Кара рекао је данас да је земљотрес у Италији "Божја казна Италији", јер је била уздржана приликом гласања о Старом граду у Јерусалиму.

Свијет 30.10.2016 | 17:39
Шокантно: Земљотрес је Божја казна Италији
За становнике Израела и Јевреје који живе свуда по свијету, Стари град је обиљежје вишевјековних веза Израела и Јевреја.

Кара, иначе и члан десничарске странке Ликуда Бенџамина Натењахуа, у тренутку земљотреса затекао се у Ватикану, али је како каже, био убјеђен да ће га "Бог заштитити", јер је Ватикан осудио одлуку Унеска у којој се каже да је Стари град у Јерусалиму арапски.

Владајуће странке у италијанском парламенту осудиле су Карину изјаву и траже од израелског предсједника да смјени Кару, тим прије што би италијански предсједник Серђо Матарела требало ускоро да посјети Израел и Палестину.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

yугославија

30.10.2016 18:21

Италија долетјела Бозја казна због тога јер је са авионима из Авиана гдје је имела НАТО своју базу напала 1999.г Yугославију и недузне цивиле е па нека види цео Свет ста јих цека ко је дирао Yугославију да се распала на мале дрзаве ста јих цека осталима земаља Света.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

30.10.2016 18:55

Зао ми је невиних људи али такијани морају знати да бог све види и да их за бимбардовање Србије и светог стпског народа и земље цивила зена деце радника трудница стизе напокон казна.

Name

бака

30.10.2016 21:06

стално писем ријеци светитеља,/нека буде сигуран праведник да неце гресник остати неказњен/.Ово је заиста казна Бозија због гријеха .