Šokantno: Zemljotres je Božja kazna Italiji

Zamjenik ministra za regionalnu saradnju Izraela Ajub Kara rekao je danas da je zemljotres u Italiji "Božja kazna Italiji", jer je bila uzdržana prilikom glasanja o Starom gradu u Jerusalimu.

Svijet 30.10.2016 | 17:39
Šokantno: Zemljotres je Božja kazna Italiji
Za stanovnike Izraela i Jevreje koji žive svuda po svijetu, Stari grad je obilježje viševjekovnih veza Izraela i Jevreja.

Kara, inače i član desničarske stranke Likuda Bendžamina Natenjahua, u trenutku zemljotresa zatekao se u Vatikanu, ali je kako kaže, bio ubjeđen da će ga "Bog zaštititi", jer je Vatikan osudio odluku Uneska u kojoj se kaže da je Stari grad u Jerusalimu arapski.

Vladajuće stranke u italijanskom parlamentu osudile su Karinu izjavu i traže od izraelskog predsjednika da smjeni Karu, tim prije što bi italijanski predsjednik Serđo Matarela trebalo uskoro da posjeti Izrael i Palestinu.

(Agencije)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

yugoslavija

30.10.2016 18:21

Italija doletjela Bozja kazna zbog toga jer je sa avionima iz Aviana gdje je imela NATO svoju bazu napala 1999.g Yugoslaviju i neduzne civile e pa neka vidi ceo Svet sta jih ceka ko je dirao Yugoslaviju da se raspala na male drzave sta jih ceka ostalima zemalja Sveta.

ODGOVORITE
Name

Istina

30.10.2016 18:55

Zao mi je nevinih ljudi ali takijani moraju znati da bog sve vidi i da ih za bimbardovanje Srbije i svetog stpskog naroda i zemlje civila zena dece radnika trudnica stize napokon kazna.

Name

baka

30.10.2016 21:06

stalno pisem rijeci svetitelja,/neka bude siguran pravednik da nece gresnik ostati nekaznjen/.Ovo je zaista kazna Bozija zbog grijeha .