Вјереник је оставио трудну, хтјела се убити

Једна од најпознатијих турских глумица Мерјем Узерли, која се прославила улогом султаније Хурем у серији "Сулејман Величанствени", имала је трновит пут до звијезда.

Свијет 30.10.2016 | 15:47
Вјереник је оставио трудну, хтјела се убити
Рођена је прије 33 године у Њемачкој, од оца Турчина и мајке Нијемице. Након завршене глумачке академије, дуго није могла да нађе посао у струци, ша је за живот зарађивала радећи у једном кол центру, као конобарица, продавачица, делила чоколаде у костиму Деда Мраза, дакле, радила је све што су јој понудили како би преживела. И није одустајала од тога да једног дана постане глумица.

Чак и када је сумњала у себе и када није имала средстава за живот, а како је и сама признала, било је таквих момената, Мерјем је жељела да глуми.

Улога султаније Хурем дошла је сасвим случајно. Од пријатељице која ју је позвала када је сазнала за кастинг. Услов је био да дође у Турску, а како глумица тада није добро говорила овај језик, осјећала је велики притисак. Такође, није вјеровала да ће ова серија уопште опстати.

"Да ће то бити посао деценије није ми било ни на крај памети. Напротив, мислила сам да серија неће трајати ни шест недјеља. Прве вечери по доласку посматрала сам Истанбул стојећи на балкону своје собе", рекла је својевремено глумица.



Након првих снимљених епизода, схватила је да јој се та улога и те како допада. Била је све боља. Хонорар је од минималног почео да расте, а популарност је полако почела да се осјећа. Улога храбре, али сурове султаније ускоро ју је довела до самог врха звијезда у Турској.

Тада су уједно почели и озбиљни проблеми. Хурем није умјела да се носи са толиком популарношћу, а све више је осјећала притисак од стране јавности и фанова. У том периоду, почела је и да се гоји, те није могла да контролише тежину. Све то довело је до тога да буде веома несигурна у себе. Док су је многи обожавали, она је себе мрзила.

Ускоро је пала на шарм лијепог плејбоја, Турчина Кана Атеша, који ју је завео као и десетине дјевојака прије ње. Иако је већ тада знала да је на лошем гласу, Мерјем се препустила страстима и ускоро затруднила. Тада је почео пакао.



Хурем је у исповести за турски "Хуријет" открила да је у тренуцима очаја помишљала да се убије, што је и покушала оне ноћи када су се додујељивале престижне телевизијске награде у Анталији.

"По пријему на клинику у Берлину, била сам у веома лошем стању. Прво су ме лијечили хемијским, а затим и хомеопатским лијековима. Кан је све вријеме био уз мене, али када сам сазнала за трудноћу, све се променило", рекла је Хурем и додала да ју је Кан одмах одбацио и рекао јој да абортира, а она је у врхунцу очаја покушала да се убије.

Глумица је кроз сузе објашњавала кроз шта је све прошла као и да је у том тренутку као једини излаз видјела самоубиство.

"Истина је да сам због депресије покушала да скочим са балкона своје хотелске собе, али су ме у посљедњем тренутку спријечили у томе. Било је страшно. Једноставно сам жељела да окончам све. Да будем уништена, да умрем, хтјела сам да се убијем како бих се коначно ослободила", истакла је.

Хурем је открила и то да ју је бивши вјереник тјерао на абортус јер њему још једно дијете не треба.

"Рекао ми је: Ја већ имам двоје своје дјеце и треће ми не треба. Мораш да абортираш! Уосталом, зар не мислиш да је тако најбоље за обоје. Помисли само шта ће новине писати. Рећи ће да си напустила серију због трудноће, да си лагала. Ова беба ће све упропастити. Абортирај, то данас сви раде", била је искрена Хурем.



Хурем се у фебруару 2014. године породила и на свијет донећа ћеркицу Лару. Тада јој се цијели живот окренуо на боље. Она је била цијели њен свет.

Глумица је напустила серију "Сулејман Величанствени" пред сам крај, што је разбјеснело готово све њене колеге. Међутим, она је саопштила да је "прегорела" и потом се вратила у Њемачку да подиже Лару.



Данас глумица изгледа боље него икад, а планови за будућност се само нижу.

Мршавија је него икад, што дугује тренинзима и здравој исхрани.

(Блиц онлине)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

МИХАИЛО Микиц

30.10.2016 15:07

Добар примјер за младе зене да небуду слепе поред оцију и глуве поред усију и да оне добро пазе са киме спавају. Мозе у кревету такодје да се деси акцидент па оде углед и професионални успјех тада до дјавола. Сада нека Султанија без Султана писе о томе како једна самохрана мајка подизе саме своје правим цудом презивјело дјете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирус

30.10.2016 19:23

И Михајло кад би све биле постене стаби ми муски онда имало од кекса.Или ти имас мозда јаку десанку.

Name

Од радости од гадјења

30.10.2016 20:14

Михајко је онакав какав треба да буде прави мускарац. Озбиљан и орговоран. 'Вирус' алудира на онанију или не мислеци да сви мускарци нису успаљени, да доста њих пуно ради да презиви и Бога моли да се завуце у кревет да одмори. Глумица ме дарнула јер ме је подсјетила на моју родицу. Отац јој се озенио са зеном 22 године младјом. Да му се освети завео је моју родицу мацехин љубавник. Отац ју је као 16 годисњу цурицу одвео на побацај. У Бања Луци су те давне године убили дјете у јној- скоро сести мјесец трудноце. Отад се пореметила и цуда ради вец скоро 40 година.Религија...