Vjerenik je ostavio trudnu, htjela se ubiti

Jedna od najpoznatijih turskih glumica Merjem Uzerli, koja se proslavila ulogom sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", imala je trnovit put do zvijezda.

Svijet 30.10.2016 | 15:47
Vjerenik je ostavio trudnu, htjela se ubiti
Rođena je prije 33 godine u Njemačkoj, od oca Turčina i majke Nijemice. Nakon završene glumačke akademije, dugo nije mogla da nađe posao u struci, ša je za život zarađivala radeći u jednom kol centru, kao konobarica, prodavačica, delila čokolade u kostimu Deda Mraza, dakle, radila je sve što su joj ponudili kako bi preživela. I nije odustajala od toga da jednog dana postane glumica.

Čak i kada je sumnjala u sebe i kada nije imala sredstava za život, a kako je i sama priznala, bilo je takvih momenata, Merjem je željela da glumi.

Uloga sultanije Hurem došla je sasvim slučajno. Od prijateljice koja ju je pozvala kada je saznala za kasting. Uslov je bio da dođe u Tursku, a kako glumica tada nije dobro govorila ovaj jezik, osjećala je veliki pritisak. Takođe, nije vjerovala da će ova serija uopšte opstati.

"Da će to biti posao decenije nije mi bilo ni na kraj pameti. Naprotiv, mislila sam da serija neće trajati ni šest nedjelja. Prve večeri po dolasku posmatrala sam Istanbul stojeći na balkonu svoje sobe", rekla je svojevremeno glumica.



Nakon prvih snimljenih epizoda, shvatila je da joj se ta uloga i te kako dopada. Bila je sve bolja. Honorar je od minimalnog počeo da raste, a popularnost je polako počela da se osjeća. Uloga hrabre, ali surove sultanije uskoro ju je dovela do samog vrha zvijezda u Turskoj.

Tada su ujedno počeli i ozbiljni problemi. Hurem nije umjela da se nosi sa tolikom popularnošću, a sve više je osjećala pritisak od strane javnosti i fanova. U tom periodu, počela je i da se goji, te nije mogla da kontroliše težinu. Sve to dovelo je do toga da bude veoma nesigurna u sebe. Dok su je mnogi obožavali, ona je sebe mrzila.

Uskoro je pala na šarm lijepog plejboja, Turčina Kana Ateša, koji ju je zaveo kao i desetine djevojaka prije nje. Iako je već tada znala da je na lošem glasu, Merjem se prepustila strastima i uskoro zatrudnila. Tada je počeo pakao.



Hurem je u ispovesti za turski "Hurijet" otkrila da je u trenucima očaja pomišljala da se ubije, što je i pokušala one noći kada su se dodujeljivale prestižne televizijske nagrade u Antaliji.

"Po prijemu na kliniku u Berlinu, bila sam u veoma lošem stanju. Prvo su me liječili hemijskim, a zatim i homeopatskim lijekovima. Kan je sve vrijeme bio uz mene, ali kada sam saznala za trudnoću, sve se promenilo", rekla je Hurem i dodala da ju je Kan odmah odbacio i rekao joj da abortira, a ona je u vrhuncu očaja pokušala da se ubije.

Glumica je kroz suze objašnjavala kroz šta je sve prošla kao i da je u tom trenutku kao jedini izlaz vidjela samoubistvo.

"Istina je da sam zbog depresije pokušala da skočim sa balkona svoje hotelske sobe, ali su me u posljednjem trenutku spriječili u tome. Bilo je strašno. Jednostavno sam željela da okončam sve. Da budem uništena, da umrem, htjela sam da se ubijem kako bih se konačno oslobodila", istakla je.

Hurem je otkrila i to da ju je bivši vjerenik tjerao na abortus jer njemu još jedno dijete ne treba.

"Rekao mi je: Ja već imam dvoje svoje djece i treće mi ne treba. Moraš da abortiraš! Uostalom, zar ne misliš da je tako najbolje za oboje. Pomisli samo šta će novine pisati. Reći će da si napustila seriju zbog trudnoće, da si lagala. Ova beba će sve upropastiti. Abortiraj, to danas svi rade", bila je iskrena Hurem.



Hurem se u februaru 2014. godine porodila i na svijet doneća ćerkicu Laru. Tada joj se cijeli život okrenuo na bolje. Ona je bila cijeli njen svet.

Glumica je napustila seriju "Sulejman Veličanstveni" pred sam kraj, što je razbjesnelo gotovo sve njene kolege. Međutim, ona je saopštila da je "pregorela" i potom se vratila u Njemačku da podiže Laru.



Danas glumica izgleda bolje nego ikad, a planovi za budućnost se samo nižu.

Mršavija je nego ikad, što duguje treninzima i zdravoj ishrani.

(Blic online)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

MIHAILO Mikic

30.10.2016 15:07

Dobar primjer za mlade zene da nebudu slepe pored ociju i gluve pored usiju i da one dobro paze sa kime spavaju. Moze u krevetu takodje da se desi akcident pa ode ugled i profesionalni uspjeh tada do djavola. Sada neka Sultanija bez Sultana pise o tome kako jedna samohrana majka podize same svoje pravim cudom prezivjelo djete!

ODGOVORITE
Name

virus

30.10.2016 19:23

I Mihajlo kad bi sve bile postene stabi mi muski onda imalo od keksa.Ili ti imas mozda jaku desanku.

Name

Od radosti od gadjenja

30.10.2016 20:14

Mihajko je onakav kakav treba da bude pravi muskarac. Ozbiljan i orgovoran. 'Virus' aludira na onaniju ili ne misleci da svi muskarci nisu uspaljeni, da dosta njih puno radi da prezivi i Boga moli da se zavuce u krevet da odmori. Glumica me darnula jer me je podsjetila na moju rodicu. Otac joj se ozenio sa zenom 22 godine mladjom. Da mu se osveti zaveo je moju rodicu macehin ljubavnik. Otac ju je kao 16 godisnju curicu odveo na pobacaj. U Banja Luci su te davne godine ubili djete u jnoj- skoro sesti mjesec trudnoce. Otad se poremetila i cuda radi vec skoro 40 godina.Religija...