Вински кондоми спасавају ствар

Не, то нису кондоми са "укусом" вина, већ кондоми за винске флаше.

Здравље 28.10.2016 | 10:53
Вински кондоми спасавају ствар
Сигурно вам се некад десило да начнете флашу вина, али је тада не попијете до краја. Сви знамо да када вино стоји отворено изветри, па на крају добијете пиће бљутавог укуса.

Е, зато су ту вински кондоми, да спасу ствар!

Начнете фино, не завршите флашу, али онда на отвор навучете вински кондом да пиће не би изветрило.

Ови кондоми су чак упаковани у златне кесице и изгледом подсећају на праве презервативе. Први пут су се појавили 2014. године када је покренута кампања за сакупљање средстава на Кицкстартеру, а сада је сакупљено довољно да се масовно производе.

Паковање од шест винских кондома може се наурчити онлајн на Амазону за десет долара, а на сајту Wине Цондомс су тренутно распродати!

Иако вам то можда делује смешно, они који су пробали винске кондоме кажу да је далеко једноставније од враћања чепа у флашу.

Осим тога, ваздух је највећи непријатељ вина. Ако је дуго изложено ваздуху, мења укус, а када једном вратите чеп, он "не леже" добро и ваздух ће пролазити. Са друге стране, вински кондоми спречавају да ваздух прође у флашу.

Извор: Мондо.рс
Фото: Инстаграм/wицкедwинерун

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

цупс

30.10.2016 19:26

Вејроватно да пасу и обицни кондоми па би боце изгледале веселије :) А осим зрака сацували би остатак вина јер га неби нико послије пио кад види цеп :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

цупс

31.10.2016 09:43

Додјем у продавницу: - Добар дан, дајте ми 2 винска за дебљу фласху и 1 за дузу али тању :)

ОДГОВОРИТЕ