Сингапур - завршни турнир: Цибулкова избацила Халепову!

Словакиња на корак од полуфинала у Сингапуру, док Румунка већ може да почне да се пакује!

Тенис 27.10.2016 | 12:45
Сингапур - завршни турнир: Цибулкова избацила Халепову!
Словачка тенисера Доминика Цибулкова успела је да слави у веома напетом мечу другог кола завршног турнира у Сингапуру. Она је са 2:0, по сетовима 6:3, 7:6 (5) савладала Симону Халеп. Румунска играчица, која је на овај престижни турнир дошла као трећа носитељка, овим поразом изгубила је сваку шансу за пласман у полуфинале. С друге стране, Цибулкова ће проћи међу четири најбоље ако Анђелика Кербер такође у два сета савлада Медисон Киз.

У Сингапуру је за данас остало да се одигра још један сусрет у синглу, горепоменути између Немице и Американке не пре 13.30. На досадашњих шест одмеравања, на пет је славила Керберова, иначе први рекет света. И овај пут очекујемо победу Немице и то са малим бројем гемова.

Да подсетимо, турнир у Сингапуру се игра на тврдој подлози за наградни фонд од чак 7.000.000 долара. На њега може да се пласира само по осам тенисерки и дублова са самог врха светских листа. Играчице и парови су подељени у две групе, а по прва два иду у полуфинале.

Сутра у Сингапуру рекете укрштају, од 10.00 Гарбиње Мугуруза - Светлана Кузњецова, а не пре 13.30 Агњешка Радванска - Каролина Плишкова

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар