Singapur - završni turnir: Cibulkova izbacila Halepovu!

Slovakinja na korak od polufinala u Singapuru, dok Rumunka već može da počne da se pakuje!

Tenis 27.10.2016 | 12:45
Singapur - završni turnir: Cibulkova izbacila Halepovu!
Slovačka tenisera Dominika Cibulkova uspela je da slavi u veoma napetom meču drugog kola završnog turnira u Singapuru. Ona je sa 2:0, po setovima 6:3, 7:6 (5) savladala Simonu Halep. Rumunska igračica, koja je na ovaj prestižni turnir došla kao treća nositeljka, ovim porazom izgubila je svaku šansu za plasman u polufinale. S druge strane, Cibulkova će proći među četiri najbolje ako Anđelika Kerber takođe u dva seta savlada Medison Kiz.

U Singapuru je za danas ostalo da se odigra još jedan susret u singlu, gorepomenuti između Nemice i Amerikanke ne pre 13.30. Na dosadašnjih šest odmeravanja, na pet je slavila Kerberova, inače prvi reket sveta. I ovaj put očekujemo pobedu Nemice i to sa malim brojem gemova.

Da podsetimo, turnir u Singapuru se igra na tvrdoj podlozi za nagradni fond od čak 7.000.000 dolara. Na njega može da se plasira samo po osam teniserki i dublova sa samog vrha svetskih lista. Igračice i parovi su podeljeni u dve grupe, a po prva dva idu u polufinale.

Sutra u Singapuru rekete ukrštaju, od 10.00 Garbinje Muguruza - Svetlana Kuznjecova, a ne pre 13.30 Agnješka Radvanska - Karolina Pliškova

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar