Почела сезона ''шашавих трансфера'': Глен Џонсон у Барси?! Није шала...!

Каталонски Мундо Депортиво каже да је могуће!

Фудбал 27.10.2016 | 21:30
Почела сезона ''шашавих трансфера'': Глен Џонсон у Барси?! Није шала...!
Време је да медији са свих медијана почну да се захуктавају за зимски прелазни рок. А док се послови не покрену са мртве тачке и клубови макар донекле отворе са плановима о појачањима читаћете... Све и свашта. Од поузданих до крајње сумњивих прича. Па и до неких сасвим невероватних. Попут ове данашње: Глен Џонсон у Барселони!

И не, није ово нека бомбастична вест таблоида, јер о интересовању Блаугране за 32-годишњег десног бека Стоук Ситија пишу и локални Стоук Сентинел - о чијем интегритету баш и не знамо много - али и каталонски Мундо Депортиво, пословично добро упућен у збивања на Ноу Кампу.

Ту је и објашњење. Серђи Роберто је је закуцан на месту десног бека Барсе, али будућност Алеиша Видала је прилично неивесна. Клуб стога тражи резервну опцију. Није спреман да се нешто посебно потроши. Отуд међу кандидатима и Глен Џонсон. Јефтин, а искусан.  Последњих месеци игра добро, па га је и селектор Герет Саутгејт позвао у национални тим, али се Џонсон повукао због повреде.

Међутим, рано је да Џонсон отвори шампањац, јер Барса на оку има и 34-годишњег бека Шахтјора Дарија Срну, те две године млађег Штефана Лихтштајнера из Јувентуса.Гленова предност је што не игра Лигу шампиона, па би Барса и у Европи могла да рачуна на његове услуге.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар