Počela sezona ''šašavih transfera'': Glen Džonson u Barsi?! Nije šala...!

Katalonski Mundo Deportivo kaže da je moguće!

Fudbal 27.10.2016 | 21:30
Počela sezona ''šašavih transfera'': Glen Džonson u Barsi?! Nije šala...!
Vreme je da mediji sa svih medijana počnu da se zahuktavaju za zimski prelazni rok. A dok se poslovi ne pokrenu sa mrtve tačke i klubovi makar donekle otvore sa planovima o pojačanjima čitaćete... Sve i svašta. Od pouzdanih do krajnje sumnjivih priča. Pa i do nekih sasvim neverovatnih. Poput ove današnje: Glen Džonson u Barseloni!

I ne, nije ovo neka bombastična vest tabloida, jer o interesovanju Blaugrane za 32-godišnjeg desnog beka Stouk Sitija pišu i lokalni Stouk Sentinel - o čijem integritetu baš i ne znamo mnogo - ali i katalonski Mundo Deportivo, poslovično dobro upućen u zbivanja na Nou Kampu.

Tu je i objašnjenje. Serđi Roberto je je zakucan na mestu desnog beka Barse, ali budućnost Aleiša Vidala je prilično neivesna. Klub stoga traži rezervnu opciju. Nije spreman da se nešto posebno potroši. Otud među kandidatima i Glen Džonson. Jeftin, a iskusan.  Poslednjih meseci igra dobro, pa ga je i selektor Geret Sautgejt pozvao u nacionalni tim, ali se Džonson povukao zbog povrede.

Međutim, rano je da Džonson otvori šampanjac, jer Barsa na oku ima i 34-godišnjeg beka Šahtjora Darija Srnu, te dve godine mlađeg Štefana Lihtštajnera iz Juventusa.Glenova prednost je što ne igra Ligu šampiona, pa bi Barsa i u Evropi mogla da računa na njegove usluge.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar