На ТВ-у признао да је силовао и убио дијете

Турчин Химет Актурк ухапшен је током телевизијске емисије у којој је изненада признао да је силовао и убио четворогодишњу девојчицу.

Свијет 26.10.2016 | 20:10
На ТВ-у признао да је силовао и убио дијете
Како наводе медији, Актурк је учествовао у емисији која се бави породичним драмама и у којој се водитељка Муге Анли бавила нестанком четворогодишње Ирмак Купале, која је нестала док се играла испред куће.

Новинари су показивали фотографије жртве и места злочина, а онда се Актурк "сломио" и признао да је он одговоран за смрт мале Ирмак.

Турска полиција одмах га је ухапсила и одвела у станицу, где је потписао признање да је силовао и удавио девојчицу, а потом закопао њено тело.

Актурк је признао да је тело девојчице бацио у контејнер за смеће.

Међутим, пошто контејнер није био испражњен другог дана, извукао је тело и закопао га у винограду. Након што је Актурк све признао, полиција је претражила подручје винограда и пронашла тело четворогодишње девојчице.

Извор: Независне новине

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Не знам ста реци осим да ..

26.10.2016 22:43

Могу реци да сви Турци нису такви. Игром слуцаја радила сам у једној породици с аутистицном дјевојком. Родитељи су били нормални. Људи као људи. Медјутим били су блиски родјаци- прави Турци не Курди. Имају доста дусевних болесника због тога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брчак

27.10.2016 06:57

То је обичај код Арапа,како муслиманске тако и кршћанске вјероисповијести да се жене са рођацима.

Name

Бојан Нишевић

27.10.2016 08:25

Како су нормални ако су зачели дијете а блиски рођаци? Шта је ту нормално? Па сама си написала да због тога имају много душевних болесника.