Na TV-u priznao da je silovao i ubio dijete

Turčin Himet Akturk uhapšen je tokom televizijske emisije u kojoj je iznenada priznao da je silovao i ubio četvorogodišnju devojčicu.

Svijet 26.10.2016 | 20:10
Na TV-u priznao da je silovao i ubio dijete
Kako navode mediji, Akturk je učestvovao u emisiji koja se bavi porodičnim dramama i u kojoj se voditeljka Muge Anli bavila nestankom četvorogodišnje Irmak Kupale, koja je nestala dok se igrala ispred kuće.

Novinari su pokazivali fotografije žrtve i mesta zločina, a onda se Akturk "slomio" i priznao da je on odgovoran za smrt male Irmak.

Turska policija odmah ga je uhapsila i odvela u stanicu, gde je potpisao priznanje da je silovao i udavio devojčicu, a potom zakopao njeno telo.

Akturk je priznao da je telo devojčice bacio u kontejner za smeće.

Međutim, pošto kontejner nije bio ispražnjen drugog dana, izvukao je telo i zakopao ga u vinogradu. Nakon što je Akturk sve priznao, policija je pretražila područje vinograda i pronašla telo četvorogodišnje devojčice.

Izvor: Nezavisne novine

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Ne znam sta reci osim da ..

26.10.2016 22:43

Mogu reci da svi Turci nisu takvi. Igrom slucaja radila sam u jednoj porodici s autisticnom djevojkom. Roditelji su bili normalni. Ljudi kao ljudi. Medjutim bili su bliski rodjaci- pravi Turci ne Kurdi. Imaju dosta dusevnih bolesnika zbog toga.

ODGOVORITE
Name

Brčak

27.10.2016 06:57

To je običaj kod Arapa,kako muslimanske tako i kršćanske vjeroispovijesti da se žene sa rođacima.

Name

Bojan Nišević

27.10.2016 08:25

Kako su normalni ako su začeli dijete a bliski rođaci? Šta je tu normalno? Pa sama si napisala da zbog toga imaju mnogo duševnih bolesnika.