Бијељина: Концулићу нема ни трага

Полиција је и јуче трагала за Иваном Концулићем из Бијељине, који је осумњичен да је у петак увече из пиштоља покушао да убије бившег пословног партнера и суграђанина Раденка - Рашу Секулића (41), којег је ранио у груди и ногу.

Република Српска 24.10.2016 | 22:52
Бијељина: Концулићу нема ни трага
У оквиру истраге полиција је испитала више лица, а за осумњиченим је расписана потрага.

Концулић је пуцао у Секулића у петак око 19 часова након краће свађе у близини градског парка у Бијељини. Хицима из пиштоља погодио га је у десну страну грудног коша и ногу. Секулић је успио сам отићи у болницу у Бијељини гдје му је указана прва помоћ. Љекари су констатовали да му је метак оштетио артерију у нози, због чега је транспортован у Београд на операцију. Сазнајемо да је његово здравствено стање стабилно и да тренутно није животно угрожен.

У бијељинском Окружном тужилаштву јуче нису могли да откривају детаље. Истакли су да је у току интензивна потрага за осумњиченим и провјера свих адреса гдје би могао бити.

Извор близак истрази је казао да је полиција током истраге на мјесту злочина пронашла чауре различитог калибра, што указује на то да је у овом случају било и размјене ватре.

"Код рањеног Секулића пронађен је пиштољ с метком у цијеви, а дошли смо и до сазнања да је у вријеме пуцњаве с њим био и тјелохранитељ. Постоји могућност да је тјелохранитељ узвратио ватру, али се ти детаљи још утврђују" рекао је извор близак истрази.

Додао је да се по Бијељини прича да је до обрачуна дошло, јер је Концулић ошамарио конобара који ради у угоститељском објекту "Кафанска врата", чији је Секулић сувласник.

Секулић и Концулић добро се познају и прије неколико година били су пословни партнери. Заједно су радили као обезбјеђење у једном угоститељском објекту у Бијељини.

Извор: Глас Српске

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Мики

24.10.2016 17:28

багра, за такве је и метак скуп

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сиx

24.10.2016 18:16

Мали Грујиц пуцао у ваздух и побјегао да не би и он добио метак. Осавио друга да се сам пребаци до болнице. Јазавци обојица

Name

Сиx1

25.10.2016 19:51

Јазавац мозе само коментарисати анинимно па ти види ко је јазавац

Name

Аqуа пурифицата

24.10.2016 18:41

Неки фини момци.Узор за адолесценте,носају пиштоље и никога се не боје а ми сазнамо да таквих ликова са метком у цијеви има тек када пуцају једни на друге.Браво за оне које их штите у полицији.Поздрав за полицајце који некад овакве приведу и разорузају али им се ови ујутру насмију у фацу пролазећи поред њега у граду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зока

24.10.2016 19:36

Па зато наши полицајци возе нова аута и бахате се по Либертасу и осталим угост објектима

Name

Драган

26.10.2016 09:43

Полиција се пуно прави невјешта,а тужилаштво и судови такође.Па колико је људи Рашино обезбјеђења намлатило у последње 2 године.И то није само да их удаљи из објекта већ нанесе озбиљне болове и повреде.Е,дође једном рачун,Хвала Богу остао је жив,али опомена!Концулића ухапсити и у затвор,без брањења са слободе...Али ту су адвокати којима ће тек заиграти мечка за сва лицемјерна понашања у струци!

ОДГОВОРИТЕ