Bijeljina: Konculiću nema ni traga

Policija je i juče tragala za Ivanom Konculićem iz Bijeljine, koji je osumnjičen da je u petak uveče iz pištolja pokušao da ubije bivšeg poslovnog partnera i sugrađanina Radenka - Rašu Sekulića (41), kojeg je ranio u grudi i nogu.

Republika Srpska 24.10.2016 | 22:52
Bijeljina: Konculiću nema ni traga
U okviru istrage policija je ispitala više lica, a za osumnjičenim je raspisana potraga.

Konculić je pucao u Sekulića u petak oko 19 časova nakon kraće svađe u blizini gradskog parka u Bijeljini. Hicima iz pištolja pogodio ga je u desnu stranu grudnog koša i nogu. Sekulić je uspio sam otići u bolnicu u Bijeljini gdje mu je ukazana prva pomoć. Ljekari su konstatovali da mu je metak oštetio arteriju u nozi, zbog čega je transportovan u Beograd na operaciju. Saznajemo da je njegovo zdravstveno stanje stabilno i da trenutno nije životno ugrožen.

U bijeljinskom Okružnom tužilaštvu juče nisu mogli da otkrivaju detalje. Istakli su da je u toku intenzivna potraga za osumnjičenim i provjera svih adresa gdje bi mogao biti.

Izvor blizak istrazi je kazao da je policija tokom istrage na mjestu zločina pronašla čaure različitog kalibra, što ukazuje na to da je u ovom slučaju bilo i razmjene vatre.

"Kod ranjenog Sekulića pronađen je pištolj s metkom u cijevi, a došli smo i do saznanja da je u vrijeme pucnjave s njim bio i tjelohranitelj. Postoji mogućnost da je tjelohranitelj uzvratio vatru, ali se ti detalji još utvrđuju" rekao je izvor blizak istrazi.

Dodao je da se po Bijeljini priča da je do obračuna došlo, jer je Konculić ošamario konobara koji radi u ugostiteljskom objektu "Kafanska vrata", čiji je Sekulić suvlasnik.

Sekulić i Konculić dobro se poznaju i prije nekoliko godina bili su poslovni partneri. Zajedno su radili kao obezbjeđenje u jednom ugostiteljskom objektu u Bijeljini.

Izvor: Glas Srpske

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Miki

24.10.2016 19:28

bagra, za takve je i metak skup

ODGOVORITE
Name

Six

24.10.2016 20:16

Mali Grujic pucao u vazduh i pobjegao da ne bi i on dobio metak. Osavio druga da se sam prebaci do bolnice. Jazavci obojica

Name

Six1

25.10.2016 21:51

Jazavac moze samo komentarisati aninimno pa ti vidi ko je jazavac

Name

Aqua purificata

24.10.2016 20:41

Neki fini momci.Uzor za adolescente,nosaju pištolje i nikoga se ne boje a mi saznamo da takvih likova sa metkom u cijevi ima tek kada pucaju jedni na druge.Bravo za one koje ih štite u policiji.Pozdrav za policajce koji nekad ovakve privedu i razoruzaju ali im se ovi ujutru nasmiju u facu prolazeći pored njega u gradu.

ODGOVORITE
Name

zoka

24.10.2016 21:36

Pa zato naši policajci voze nova auta i bahate se po Libertasu i ostalim ugost objektima

Name

Dragan

26.10.2016 11:43

Policija se puno pravi nevješta,a tužilaštvo i sudovi takođe.Pa koliko je ljudi Rašino obezbjeđenja namlatilo u poslednje 2 godine.I to nije samo da ih udalji iz objekta već nanese ozbiljne bolove i povrede.E,dođe jednom račun,Hvala Bogu ostao je živ,ali opomena!Konculića uhapsiti i u zatvor,bez branjenja sa slobode...Ali tu su advokati kojima će tek zaigrati mečka za sva licemjerna ponašanja u struci!

ODGOVORITE