Истрага: Масовна туча у Мркоњић Граду

Припадници Полицијске странице Мркоњић Град идентификовали су петорицу младића који су се потукли на паркингу у Карађорђевој улици у овом граду, сазнају "Независне".

Република Српска 24.10.2016 | 11:35
Истрага: Масовна туча у Мркоњић Граду
Претходно је у Полицијској станици Мркоњић Град, јуче око 04.30 часова, запримљена пријава да су се непозната лица физички сукобила уз употребу алуминијске шипке.

"Поступањем по запримљеној пријави, те брзом и ефикасном реакцијом полицијских службеника и долаком на лице мјеста, идентификована су лица Д.Т. (33), Н.Љ. (31), С.Ј.(19), Б.Ч. (18) из Мркоњић Града и М.М. (19) из Шипова", казала је за "Независне" Марија Маркановић, портпарол ЦЈБ Бањулука.

"Независне" незванично сазнају да су се потукли Дејан Т. и Никола Љ. са једне, те Срђан Ј, Милан М. и Бранко Ч. са друге стране.

Покренута је истрага чији је циљ да се утврде све околности овог обрачуна.

Никола Љ. је одмах, због задобијених повреда, превезен у Универзитетски клинички центар Републике Српске, док су се још тројица младића, након хапшења, пожалила на повреде задобијене у тучи, те је и њима указана медицинска помоћ у истој здравственој установи.

"Једно лице је остало у службеним просторијама до законом предвиђеног рока", навела је Маркановићева.

(Независне новине)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

лол

24.10.2016 12:14

Лудака на претек 1

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗЕЉАНИЦА

24.10.2016 13:26

.Е моји момци јсос сте ви зелини да се носате са старим сеоским лолама.Било је вама по оној Не једе се пита од зелена зита.

ОДГОВОРИТЕ