Istraga: Masovna tuča u Mrkonjić Gradu

Pripadnici Policijske stranice Mrkonjić Grad identifikovali su petoricu mladića koji su se potukli na parkingu u Karađorđevoj ulici u ovom gradu, saznaju "Nezavisne".

Republika Srpska 24.10.2016 | 11:35
Istraga: Masovna tuča u Mrkonjić Gradu
Prethodno je u Policijskoj stanici Mrkonjić Grad, juče oko 04.30 časova, zaprimljena prijava da su se nepoznata lica fizički sukobila uz upotrebu aluminijske šipke.

"Postupanjem po zaprimljenoj prijavi, te brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika i dolakom na lice mjesta, identifikovana su lica D.T. (33), N.Lj. (31), S.J.(19), B.Č. (18) iz Mrkonjić Grada i M.M. (19) iz Šipova", kazala je za "Nezavisne" Marija Markanović, portparol CJB Banjuluka.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da su se potukli Dejan T. i Nikola Lj. sa jedne, te Srđan J, Milan M. i Branko Č. sa druge strane.

Pokrenuta je istraga čiji je cilj da se utvrde sve okolnosti ovog obračuna.

Nikola Lj. je odmah, zbog zadobijenih povreda, prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, dok su se još trojica mladića, nakon hapšenja, požalila na povrede zadobijene u tuči, te je i njima ukazana medicinska pomoć u istoj zdravstvenoj ustanovi.

"Jedno lice je ostalo u službenim prostorijama do zakonom predviđenog roka", navela je Markanovićeva.

(Nezavisne novine)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

lol

24.10.2016 10:14

Ludaka na pretek 1

ODGOVORITE
Name

ZELJANICA

24.10.2016 11:26

.E moji momci jsos ste vi zelini da se nosate sa starim seoskim lolama.Bilo je vama po onoj Ne jede se pita od zelena zita.

ODGOVORITE