Убио змију дугу три метра штапом

Џиновска змија, по некима дуга и преко три метра, која је недавно убијена у БиХ, страдала је од руке Бошка Боће Човила

Република Српска 24.10.2016 | 10:30
Убио змију дугу три метра штапом
Џиновска змија, по некима дуга и преко три метра, која је недавно убијена у БиХ, страдала је од руке Бошка Боће Човила, припадника Оружаних снага БиХ.

Овај 28-годишњи војник из Невесиња је змију, чија је величина шокирала све не само у БиХ, убио штапом у војном комплексу Дузи, 12 километара удаљеном од Требиња.

Фотографија огромне змије обиграла је друштвене мреже, а информацију о овом “непознатом џиновском чудовишту” објавили су многобројни медији у региону. “

Новости” су успјеле да ступе у контакт са невесињским десетаром, који је у два наврата био и у мисији Оружаних снага БиХ у Авганистану.

"Змију сам убио у Требињу, тачније на Дузима, кад сам разводио смјену страже. Колеге из патроле су ме раније упозориле да су запазиле огромну змију на мојој стази развођења. Уочио сам је испод старих сандука, али нисам могао да видим колико је тачно дугачка, ни којој врсти припада", прича за “Новости” Човило.

Бојећи се, како каже, за сигурност својих војника, који туда патролирају, Бошко је одлучио да змију извуче испод сандука.

"Међутим, кад сам дрветом подигао сандуке она се извукла и кренула према мени. Била је огромна, дебела и дуга више од два метра. Тако нешто никада прије нисам видео. Ударао сам је штапом и тако је убио", препричава детаље обрачуна са једном од највећих убијених змија у БиХ, Бошко из билећког гарнизона, који са супругом, два синчића и кћеркицом живи у Невесињу.

(Новости)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

боле

24.10.2016 09:34

Боле ниси је требао убијат и за зиву мајку.То је на терену РС требао си реци нека је убије ако треба неко од високих руководилаца БиХ или РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

24.10.2016 10:28

Војник да се одликује!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

24.10.2016 13:18

Видите шта човјек каже преко два метра , што је рећи штампа и политика од та два метра један још додају

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!

24.10.2016 15:59

Убио је безопасно змију чија је улога убијање змија отровница.

ОДГОВОРИТЕ