Ubio zmiju dugu tri metra štapom

Džinovska zmija, po nekima duga i preko tri metra, koja je nedavno ubijena u BiH, stradala je od ruke Boška Boće Čovila

Republika Srpska 24.10.2016 | 10:30
Ubio zmiju dugu tri metra štapom
Džinovska zmija, po nekima duga i preko tri metra, koja je nedavno ubijena u BiH, stradala je od ruke Boška Boće Čovila, pripadnika Oružanih snaga BiH.

Ovaj 28-godišnji vojnik iz Nevesinja je zmiju, čija je veličina šokirala sve ne samo u BiH, ubio štapom u vojnom kompleksu Duzi, 12 kilometara udaljenom od Trebinja.

Fotografija ogromne zmije obigrala je društvene mreže, a informaciju o ovom “nepoznatom džinovskom čudovištu” objavili su mnogobrojni mediji u regionu. “

Novosti” su uspjele da stupe u kontakt sa nevesinjskim desetarom, koji je u dva navrata bio i u misiji Oružanih snaga BiH u Avganistanu.

"Zmiju sam ubio u Trebinju, tačnije na Duzima, kad sam razvodio smjenu straže. Kolege iz patrole su me ranije upozorile da su zapazile ogromnu zmiju na mojoj stazi razvođenja. Uočio sam je ispod starih sanduka, ali nisam mogao da vidim koliko je tačno dugačka, ni kojoj vrsti pripada", priča za “Novosti” Čovilo.

Bojeći se, kako kaže, za sigurnost svojih vojnika, koji tuda patroliraju, Boško je odlučio da zmiju izvuče ispod sanduka.

"Međutim, kad sam drvetom podigao sanduke ona se izvukla i krenula prema meni. Bila je ogromna, debela i duga više od dva metra. Tako nešto nikada prije nisam video. Udarao sam je štapom i tako je ubio", prepričava detalje obračuna sa jednom od najvećih ubijenih zmija u BiH, Boško iz bilećkog garnizona, koji sa suprugom, dva sinčića i kćerkicom živi u Nevesinju.

(Novosti)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

bole

24.10.2016 11:34

Bole nisi je trebao ubijat i za zivu majku.To je na terenu RS trebao si reci neka je ubije ako treba neko od visokih rukovodilaca BiH ili RS.

ODGOVORITE
Name

Mrki

24.10.2016 12:28

Vojnik da se odlikuje!

ODGOVORITE
Name

Crni

24.10.2016 15:18

Vidite šta čovjek kaže preko dva metra , što je reći štampa i politika od ta dva metra jedan još dodaju

ODGOVORITE
Name

!!

24.10.2016 17:59

Ubio je bezopasno zmiju čija je uloga ubijanje zmija otrovnica.

ODGOVORITE