Пјевачица Андреана Чекић изгубила бебу!

Пјевачица Андреана Чекић изгубила је бебу.

Србија 22.10.2016 | 16:52
Пјевачица Андреана Чекић изгубила бебу!
Звијезда Гранда, која се у мају удала за клавијатуристу Ивана Миладиновића, путем друштвених мрежа пријатеље и фанове обавијестила је да је дошло је до компликације и да је остала без бебе.

"Као што сам и споменула у мом последњем јавном саопштењу, информација о мојој трудноћи се нажалост појавила сувише рано. Пошто је негдје моја дужност, након свега, да се обратим широј јавности мораћу нажалост да Вам саопштим да је усљед компликација моја трудноћа прекинута. Замолила бих све оне који имају потребу за исказивањем подршке и саосећања да се не брину.

Свјесна сам да се овакве ствари дешавају. Нажалост нисам, нити ћу бити једина која у животу пролази кроз овакво искуство. Најважније је сагледати све што вам се догађа из правог угла а ја сам просто увјерена да нам се све дешава са разлогом.

Након целокупне ситуације пуна сам оптимизма јер поред себе имам човјека којег највише волим, мог Ивана. Ми смо ту чињеницу већ прихватили и са нестрпљењем очекујемо моменат када ћемо моћи поново да Вам се обратимо са најљепшим могућим вијестима. Срдачно Ваша, Андреана Чекић", написала је Андеана на свом Фејсбук профилу.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар